Voer uw zoekbegrip in

Jaaroverzicht: dit waren onze highlights 2022

Highlights 2022

Elk jaar heeft zijn ups en downs. Vaak beseffen we pas als we terugkijken waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan. Wij willen het einde van het jaar gebruiken om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooral om terug te denken aan die bijzonder mooie momenten. Dit waren onze hoogtepunten van 2022.

  1. Ons kleuradvies volgens seizoenstypes inclusief seizoenstypetest
  2. Ons schoenenadvies om de ideale maat, wijdte en hakhoogte te vinden
  3. Label love: exclusieve nieuwe ontwerpers en merken in de onlineshop
  4. Wij zijn klimaatneutraal: zo besparen en compenseren wij broeikasgassen

1. Ons kleuradvies volgens seizoenstypes inclusief seizoenstypetest

Highlight 2022: Kleurenadvies

Vraagt u zich wel eens af waarom uw vriendin straalt in haar mintgroene trui, terwijl u erin wegvalt of dat u er bijna bleek uitziet in dezelfde kleur? Uw huidskleur kan de reden zijn. De klassieke kleurentheorie kan gemakkelijk worden toegepast op onze huid en mode, en laat zien welke kleuren ons het meest flatteren. Bekijk ons kleuradvies met seizoenstypetest om erachter te komen of u een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent en hoe uw ideale kleurenpalet eruitziet. Probeer het maar eens uit.

2. Ons schoenenadvies om de ideale maat, wijdte en hakhoogte te vinden

Highlight 2022: schoenenadvies

Onze voeten dragen ons een leven lang. Om ze lang gezond en fit te houden, hebben we goede schoenen nodig. De ideale schoen zit perfect, ondersteunt het gehele bewegingsgestel en ontlast de botten en spieren. Aangezien elke voet uniek is en schoenen uit talloze losse onderdelen bestaan, is het geen wonder dat schoenen kopen soms moeilijk is. Daarom vertellen we u in ons schoenenadvies hoe u de juiste schoenmaat en schoenbreedte opmeet, hoe u de ideale hakhoogte voor uzelf bepaalt en hebben we ook waardevolle tips voor het kopen van sneakers, sandalen, schoenen met hoge hakken en laarzen.

3. Label love: exclusieve nieuwe ontwerpers en merken in de onlineshop

Onze onlineshop is enorm gegroeid. Naast onze populaire eigen merken vindt u er nu ook mode van MARC CAIN, MARC O’ POLO, GUESS, LOVE MOSCHINO, KARL LAGERFELD, MOS MOSH, FURLA en BOSS. Sommige merken bieden niet alleen fantastische mode, maar verrassen u ook met hun unieke geschiedenis. Verheug u op geselecteerde designerstukken, alleen in de onlineshop, en spannende inzichten hier in het magazine.

4. Wij zijn klimaatneutraal: zo besparen en compenseren wij broeikasgassen

Highlight 2022: klimaatneutraal

Duurzaamheid heeft ons altijd na aan het hart gelegen. Onze grote inzet voor duurzame natuurlijke materialen, hoogwaardig vakmanschap en tijdloze mode die langer meegaat dan de snel veranderende trends, geeft vanaf het begin de richting aan voor een duurzaam bedrijf. Daarom is PETER HAHN sinds dit jaar klimaatneutraal en zet het bedrijf de volgende grote stap naar een verantwoorde toekomst. Wat klimaatneutraliteit betekent, wat we ervoor doen en hoe het in de toekomst verder zal gaan, onthullen we u hier.

Nu is het uw beurt: wat waren uw highlights van 2022?

Laat uw jaar de revue passeren voor een heel persoonlijke terugblik op het afgelopen jaar. Aan welke momenten denkt u met plezier terug? Wat wilt u volgend jaar anders doen? Het is de moeite waard om wat herinneringen op te halen en dan opgetogen en vol optimisme aan het nieuwe jaar te beginnen. Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar en een goed begin van 2023.

aanbevolen voor jou