Voer uw zoekbegrip in

COUNTRY STYLE-trend: zo stylet u natuurlijke looks met Scandinavische flair

Trend Country Styles

Kleding in landelijke stijl! De superpopulaire COUNTRY STYLE-trend combineert Noorse truien, traditionele motieven, wollen jassen, warme shearling en grof breisel tot heerlijk zachte looks. Ideaal voor lange tochten in de natuur of winterse stedentrips. Scandinavisch, casual en absoluut natuurlijk! Wij laten u zien waarom de COUNTRY STYLE zo trendy is, welke key-pieces er beslist bij horen en hoe u afzonderlijke items harmonieus combineert.

Het verlangen naar mode: daarom houden wij van de COUNTRY STYLE

Ons dagelijks leven is vaak hectisch, de omgeving lawaaierig en het moderne leven op de een of andere manier vermoeiend. Geen wonder dat we juist dan naar een landelijke omgeving verlangen en dromen van de uitgestrektheid van de natuur. Van ongerepte landschappen, glooiende velden en een eenvoudig, met de natuur verbonden leven.

Trend Country Styles: Look 3
Shirt van DAY.LIKE, bestelnr. 838268,
overshirt van DAY.LIKE, bestelnr. 749542,
jeans van DAY.LIKE, bestelnr. 659113.
Trend Country Styles: Look 4
Slip-over van DAY.LIKE, bestelnr. 831404,
blouse van DAY.LIKE, bestelnr. 749515,
jeans van DAY.LIKE, bestelnr. 659110.

We kunnen natuurlijk niet altijd meteen een paar dagen erop uit naar een romantisch hotel met uitzicht op weilanden en bossen (hoewel we dat zeker af en toe zouden moeten doen…). Maar we kunnen iets van dat plattelandsgevoel in ons dagelijks leven brengen: met rustieke meubelen, woningtextiel in Scandinavische stijl en met mode die ons innerlijke rust en geluk kan geven, wat de dag ons ook brengt.

De sleutel tot geluk: dit zijn de keypieces

COUNTRY STYLES zijn diverser dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden. Het gaat hier niet om westernhoeden en cowboylaarzen, maar om een heerlijk gevoel van nuchterheid, vrijheid en natuurlijkheid. Daarvoor is een harmonieuze combinatie van bepaalde materialen, kleuren en motieven nodig, die ook in onze keypieces te vinden is.

Trend Country Styles: Look 1
Vest van DAY.LIKE, bestelnr. 730278,
slip-over van DAY.LIKE, bestelnr. 831081,
blouse van DAY.LIKE, bestelnr. 749440,
broek van DAY.LIKE, bestelnr. 659144.
Trend Country Styles: Look 2
Blouse van DAY.LIKE, bestelnr. 749440,
broek van DAY.LIKE, bestelnr. 659136,
trui van DAY.LIKE, bestelnr. 831183.
  • Het materiaal: of het nu extravagant of ingetogen is, country-mode wordt verenigd door de nabijheid van de natuur. Geen wonder dat stoffen van natuurlijke materialen hier centraal staan. Dierlijke wol, bijvoorbeeld van merinosschapen, en leer zijn bijzonder populair, maar ook supercomfortabel katoen, heerlijk licht linnen en fijne zijde kunnen worden gebruikt in authentieke country styles.
  • De kleuren: de kleuren komen ook uit de natuur. Aardetinten, donker bosgroen en diep bordeauxrood behoren tot het klassieke kleurenpalet van de landelijke stijl. De kleuren komen bijzonder goed tot hun recht wanneer zij elegant gedempt zijn of afkomstig zijn van natuurlijke verfprocessen. Intens stralende kleuren, zoals blauw of geel, worden meestal alleen als accenten gebruikt, bijvoorbeeld als borduursel of als contrasterende zak.
  • De motieven: ruiten en pied-de-poule zijn de belangrijkste motieven als het gaat om landelijke stijlen en ze komen in een verscheidenheid van verschillende ontwerpen, vaak door elkaar gebruikt. In de nieuwste stijlen wordt het spectrum van motieven speels uitgebreid en zo zijn tegenwoordig ook ontwerpen met strepen, stippen of bloemen in het landelijke repertoire te vinden.

Landelijke veelzijdigheid: zo stylet u uw country-look

Elegant in COUNTRY STYLE

Trend Country Styles: Look elegant
Jurk van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 164244.

Nuchter landelijk en echt vrouwelijk tegelijk, het kan! De beste manier om dit te bereiken is met een chique jurk, want juist de stijlbreuk bij de mix van elegante key-pieces met rustieke country-elementen maakt uw look spannend en uniek.

Zakelijk in COUNTRY STYLE

Trend Country Styles: Look zakelijk
Slip-over van MYBC, bestelnr. 832512,
blouse van MYBC, bestelnr. 749575,
jeans van MYBC, bestelnr. 659022.

Een slip-over van natuurlijke materialen kan zelfs op kantoor een mooi figuur slaan, bijvoorbeeld in combinatie met een vrij elegante overhemdblouse. Neem het aantrekkelijke country-gevoel mee naar kantoor en betover uw collega’s met uw liefde voor het platteland.

Sportief in COUNTRY STYLE

Trend Country Styles: Look sportief
Shirt van MYBC, bestelnr. 832694,
jeans jas van MYBC, bestelnr. 164061,
jeans van MYBC, bestelnr. 647370.

Grovere materialen, zoals denim of leer, zijn perfect voor een sportieve en urban COUNTRY STYLE. U kunt het plattelandsleven in het hier en nu van de stad brengen en altijd perfect gekleed zijn. Of u nu door de stad wandelt of door de natuur dwaalt.

Behaaglijk in COUNTRY STYLE

Trend Country Styles: Look behaaglijk
Trui van PETER HAHN, bestelnr. 835116,
muts van SEEBERGER, bestelnr. 354324.

Het leven op het platteland is, althans in onze verbeelding, vooral één ding: behaaglijk! En waar kunt u beter in wegkruipen dan in een dikke wollen trui of een zacht vest! Met Noorse motieven, pied-de-poule of ruitjes is het niet alleen behaaglijk, maar ook heel casual.

aanbevolen voor jou