Voer uw zoekbegrip in

Brand story SEIDENSTICKER + capsulecollectie by Bettina Zimmermann

SEIDENSTICKER x Bettina Zimemrmann: Capsule Collection

SEIDENSTICKER is al meer dan 100 jaar een van de meest gerenommeerde fabrikanten van overhemden en blouses in Europa. Met zijn innovatieve en tijdloze ontwerpen heeft het familiebedrijf in de 3e generatie naam gemaakt en charmeert het met zijn modellen in het dagelijks leven, in de zakenwereld en bij feestelijke gelegenheden. Wij laten u zien hoe u mode van SEIDENSTICKER herkent, welke ‘best buy’ zijn geld waard is en wat de Duitse actrice Bettina Zimmermann met het merk verbindt.

SEIDENSTICKER: de kenmerken

Sinds de oprichting in 1919 staat SEIDENSTICKER voor hoge kwaliteit, een perfecte pasvorm, gedetailleerde modellen en een verscheidenheid aan kleuren en patronen. De zwarte roos is het handelsmerk van SEIDENSTICKER. Als subtiel herkenningselement bij het mouwsplitje of het buikdeel van het overhemd en op het label van een blouse, onderstreept dit het hoogwaardige karakter van het merk. Een teken van kwaliteit en traditie.

SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 1
Jurk van SEIDENSTICKER, bestelnr. 166959.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)
SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 5
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 701507,
broek van SEIDENSTICKER, bestelnr. 602181.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)

Uw beste maatje: SEIDENSTICKER

SEIDENSTICKER x Bettina Zimemrmann: Best Buy
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 751035,

Met een klassieker zit u altijd goed, zeker als het een echte allrounder is, zoals deze witte blouse. Of u nu een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk diner hebt of casual alledaagse kleding nodig hebt, de hoogwaardige blouse van SEIDENSTICKER is geschikt voor alle gelegenheden en maakt elke outfit mooier. Vooral bij de zogenaamde basics loont het de moeite om te investeren in hoogwaardige en duurdere items, omdat deze veelzijdig te combineren en tijdloze kledingstukken veel vaker en langer gedragen worden dan bijzondere trenditems.

SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann: de exclusieve capsulecollectie

We hebben allemaal veel te veel kleding en toch hebben we vaak ‘niets om aan te trekken’. Ook actrice Bettina Zimmermann kende dit probleem en wendde zich tot het bekende overhemdenmerk met een eenvoudige en geniale oplossing: een capsulecollectie.
Een capsulegarderobe bestaat uit een beperkt aantal vrij eenvoudige kledingstukken, die qua kleur en stijl zo flexibel kunnen worden gestyled en met elkaar worden gecombineerd, dat met slechts een paar items talloze outfits en looks voor elke gelegenheid mogelijk zijn.

De collectie SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann slaagt daar op indrukwekkende wijze in. Met slechts zes items (een oversized blouse, jurk met overhemdkraag, broek in Marlene-stijl, top, tuniekblouse en tuniekjurk in de kleuren crème, zwart, nachtblauw en geel) creëert de actrice talloze outfits van casual en serieus tot chic en elegant. Alle kledingstukken van deze exclusieve capsulecollectie kunnen aan elke situatie worden aangepast met behulp van andere schoenen, tassen, sieraden of kapsels.

SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 3
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 701507,
broek van SEIDENSTICKER, bestelnr. 602182.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)
SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 4
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 701509,
broek van SEIDENSTICKER, bestelnr. 602182.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)

Duurzaam EN relaxed met een capsule garderobe

Dat zorgt niet alleen voor een overzichtelijke garderobe, maar ook voor veel rust. Zowel Silvia Bentzinger, CEO bij SEIDENSTICKER, als de actrice weten maar al te goed hoe tijdrovend en hectisch het dagelijks leven als moeder, echtgenote en zakenvrouw is.

“Als ik rechtstreeks van een zakelijke afspraak met mijn kind naar paardrijles ga en daarna in de stad met een vriendin afspreek, is het heel fijn dat ik me niet helemaal hoef om te kleden.”

Silvia Bentzinger, CEO bij SEIDENSTICKER

“Ik ben veel onderweg en wil niet per se veel bagage meenemen. Als ik ’s avonds voor een diner mijn sneakers kan omwisselen voor hoge hakken en met die kleine verandering een ander effect kan bereiken, dan is dat voor mij ideaal.”

Bettina Zimmermann, actrice
SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 6
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 701505.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)
SEIDENSTICKER x Bettina Zimmermann Capsule Collection - Look 2
Blouse van SEIDENSTICKER, bestelnr. 701506,
broek van SEIDENSTICKER, bestelnr. 602180.
(Foto: Bettina, IG @bettina.zimmermann)

Het duurzame idee van een capsulecollectie (minder in plaats van meer) wordt ook weerspiegeld in de productie van de kledingstukken. Ze zijn allemaal duurzaam gemaakt van soepelvallende crêpekwaliteiten en dankzij de hoogwaardige afwerking zijn het favorieten voor vele jaren. Dat is niets voor de wegwerpmaatschappij!

WORLD OF FASHION
ons exclusieve aanbod hoogwaardige topmerken

We breiden ons assortiment voortdurend uit met exclusieve premium merken en geselecteerde designer items. Ontdek in de shop welke merken deze maand bijzonder populair zijn of lees meer over onze exclusieve merken hier in het magazine. Geheel volgens ons motto: meer mode, meer merken, meer lifestyle.

aanbevolen voor jou