Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Fynch Hatton

Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

FYNCH HATTON – to live is to explore

U herkent de mode van FYNCH HATTON aan het onmiskenbare logo met de Perzische slaapboom, die voorkomt in de Afrikaanse savanne. Roger Brandts richtte het merk in 1998 op als eerbetoon aan de Brit Denys Finch-Hatton, die als safarigids, boer en piloot in Afrika aan het begin van de 20e eeuw op kundige wijze een gevoel voor avontuur combineerde met Engelse luxe. Het label heeft altijd gestaan voor uitzonderlijke kwaliteit, diverse, schitterende kleurkeuzes en een perfecte pasvorm. Het is duidelijk zichtbaar bij FYNCH HATTON: tot op de dag van vandaag wordt elke collectie gekenmerkt door invloeden uit Afrika. Voor het merk is het een groot en divers continent op alle gebieden en een onuitputtelijke inspiratiebron.
Vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking. Bij FYNCH HATTON draait alles om hoge kwaliteit, verfijnde verwerking en spannende details. Eerlijke en ontspannen mode die naamgenoot Denys Finch-Hatton zou behagen. Het label heeft zich tot doel gesteld haar klanten stijlvolle mode van hoge kwaliteit aan te bieden, die past bij elke levenssituatie. Het uiteindelijke doel is om flexibel en eerlijk te blijven en niet bang te zijn voor avonturen. In overeenstemming met dit motto wordt het assortiment voortdurend uitgebreid en omvat het nu ook breimode, overhemden en truien.

FYNCH-HATTONFYNCH-HATTON FYNCH-HATTON

FYNCH HATTON: de vrijheid om uw eigen stijl te laten zien. Maar dan niet ten koste van anderen. Mode van FYNCH HATTON is voornamelijk gemaakt van natuurlijke vezels. Bij de productie besteedt de onderneming aandacht aan milieuvriendelijkheid, sociale aspecten, eerlijke lonen, veiligheid op het werk en goede arbeidsomstandigheden. De inspiratie die FYNCH HATTON put uit het grote continent Afrika, zet het merk ertoe aan deel te nemen aan tal van projecten, zoals hulpprogramma’s tegen wereldhonger.

PETER HAHN nieuwsbrief
Meld u nu gratis aan en profiteer van de voordelen.
U kunt zich aanmelden op de volgende pagina.
Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice

030 659 29 15

Wij staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl