Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Raffaello Rossi

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

RAFFAELLO ROSSI – That’s Family Business

Het begon allemaal toen Ralf Schellenberger, zoon van een kledingtechnicus, de beslissing nam om het bedrijf van zijn ouders over te nemen. Gefascineerd door de textielindustrie vond hij in Brigitte Schellenberger, die hij tijdens zijn opleiding kledingtechniek leerde kennen, de juiste partner om in 1996 het merk RAFFAELLO ROSSI mee op te richten. RAFFAELLO ROSSI staat synoniem voor damesbroeken in het topsegment met een perfecte pasvorm en een eersteklas kwaliteit. De merkmissie van RAFFAELLO ROSSI is consistent, geraffineerd en duurzaam: Italiaanse stijl en actuele trends combineren met de hoogste expertise en uitmuntende verwerking.
RAFFAELLO ROSSI staat voor creatieve prints en verfijnde denimwassingen, geïnspireerd door de esthetiek van verschillende culturen. Aziatisch aandoende prints uit het Verre Oosten, felgekleurde motieven, rijkelijke versieringen en bloemen- en dierenprints tonen de visuele diversiteit van het label. Broeken en jeans van RAFFAELLO ROSSI overtuigen door eersteklas modellen en beloven een comfortabele, optimale pasvorm. Dit wordt gewaarborgd door innovatieve, zeer elastische kwaliteitsstoffen die het jonge merk uit Italië haalt. Zo kan elke vrouw voor elke stijl en elke gelegenheid de juiste broek vinden en zich de hele dag door fantastisch voelen.

Raffaello Rossi Raffaello Rossi

Broeken en jeans van RAFFAELLO ROSSI worden in Europa geproduceerd. Dit garandeert korte leveringsroutes, eerlijke lonen en het naleven van sociale normen. Het bedrijf gebruikt ook biokatoen en duurzame viscose van ECOVERO™ LENZING™. Om zijn ecologische voetafdruk te compenseren steunt RAFFAELLO ROSSI herbebossingsprojecten en bevordert het merk de aanplant van plaatselijke boomgaarden. Verantwoordelijkheid, eerlijkheid, ontwikkeling, succes, waardering en duurzaamheid, dat zijn de waarden van het merk RAFFAELLO ROSSI. U voelt dit allemaal samenkomen in elke broek. Ontdek de uitstekende kwaliteit en pasvorm van broeken die inspireren.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl