Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Barbour

Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

BARBOUR: typisch Britse lifestyle-mode

BARBOUR combineert hoogwaardige lifestyle-mode met een functioneel karakter. De leiding van de onderneming is nog steeds in handen van de familie. Het merk biedt een Britse, tijdloze stijl, die al sinds jaar en dag succesvol is tot over de Europese grenzen. Voor dames, heren en kinderen die op zoek zijn naar kwaliteit biedt BARBOUR naast de populaire waxjassen veel verschillende modecreaties en accessoires.

Britse traditie

De basis van het wereldwijde succes van het merk werd door John Barbour al in het jaar 1894 gelegd. Hij opende op de markt van South Shields de eerste winkel. Tot aan de huidige vijfde generatie is de leiding van BARBOUR in handen van de familie. Het grote succes en de doorbraak zijn te danken aan de klassieke waxjassen. Top op dit moment zijn modellen als Bedale, Beaufort en Bednell nog te verkrijgen in nieuwe kleuren en kleine designvarianten. De robuuste, weerbestendige jassen zijn niet alleen ideaal voor het Engelse klimaat. Ze worden nog steeds ter plekke gemaakt in South Shields. Een bijzonder aspect dat de kwaliteit van het merk onderstreept, is de klantenservice. Tot wel 100.000 jassen worden wereldwijd elk jaar gerepareerd, naar wens aangepast of opnieuw voorzien van wax. Daarmee is het merk een vaste en vertrouwde partner voor klanten.

Deze country-lifestyle, die doet denken aan de Engelse landschappen, huizen, hoven en landgoederen, blijft altijd in de mode. De collecties bevatten vandaag de dag van hoed tot schoenen complete outfits met accessoires. De functionaliteit van de stof, de snit en het design wordt daarbij niet uit het oog verloren. Mode die zich leent voor elke gelegenheid, om lang plezier van te hebben.

Vorstelijke mode van nu

BARBOUR maakt mode in een klassieke Britse stijl. Het merk ontving in 1974 de Royal Warrant. De hertog van Edinburgh heeft deze titel toegekend en maakte het merk zo tot hofleverancier. Ruiterjassen en allweather-combinaties zijn het visitekaartje geworden. Ze zijn bekend tot ver buiten Groot-Brittannië en worden in meer dan 40 landen van Europa tot Azië verkocht. Daarbij geldt dat klassiek niet gelijk staat aan conservatief. De modieuze designs, en dan vooral de jassen, worden gedragen door veel verschillende persoonlijkheden, van rocksterren op het Glastonbury Festival tot leden van het koningshuis.

De familieonderneming BARBOUR omvat verschillende generaties en maakt mode in verschillende stijlen. Dankzij de hoge kwaliteit en het ruime aanbod aan modellen en kleuren is er voor ieders smaak wel iets passends te vinden. De relatie met het Schotse thuisland is nog steeds terug te zien in de verschillende plaid- en ruitmotieven. Bedekte aardetinten worden aangevuld met opvallende, modieuze versies. Hiermee maakt BARBOUR een verbinding met de moderne tijd zonder zijn wortels uit het oog te verliezen.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl