Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Wonen

Onze tips

Onze tips

Woonaccessoires voor een stijlvol en gezellig huis

Van een huis een thuis maken? Daarvoor hebt u de juiste woonaccessoires nodig. Bij PETER HAHN vindt u een grote collectie woontextiel om te decoreren of cadeau te geven.

Waar moet ik bij het inrichten en decoreren op letten?

Als u niet zeker weet hoe u uw huis wilt inrichten, houd dan gewoon vast aan twee uitgangspunten:

1. Stem meubels en woonaccessoires qua stijl en kleur op elkaar af. Kies niet meer dan twee kleurenfamilies en gebruik de gekozen tinten steeds opnieuw in verschillende nuances en gradaties. Een stijlbreuk hier en daar maakt het geheel spannend.

2. Less is more. Kies bij twijfel voor de eenvoudigere versie van een artikel of verander uw inrichting bijvoorbeeld per seizoen. Zo heeft u altijd afwisseling in uw huis en als u verliefd bent geworden op meerdere decoraties kunt u ze allemaal houden.

Hoe wordt het sfeervol in de slaapkamer?

Een goede nachtrust is essentieel. De beste voorwaarde hiervoor is een matras op maat en geschikt beddengoed. Speciale knie- en hoofdkussens, bijvoorbeeld voor zijslapers, ontlasten bovendien uw wervelkolom en bekken en zorgen zo voor een ergonomische slaaphouding. Voor een mooie uitstraling zorgen dan aantrekkelijke overtreksets en gezellige kussens en dekens, waarmee u voor kleurrijke accenten zorgt of die met eenvoudige dessins de uitstraling van uw inrichting benadrukken. Al onze overtreksets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld satijn of jersey-katoen.

Hoe creëer ik een gezellige woonkamer?

In een gezellige woonkamer mogen woonaccessoires zoals kussens en dekens op de bank niet ontbreken. Met name behaaglijke plaids, bijvoorbeeld van de zuiverste scheerwol, maken niet alleen van de woonkamer een sfeervol geheel, maar ze zijn ook heerlijk zacht en warm op koude dagen. Om ervoor te zorgen dat u zich ook thuis veilig en behaaglijk voelt, schermen transparante gordijnen het uitzicht van buiten af zonder het warme daglicht tegen te houden. Ondoorzichtige gordijnen geven de kamer 's avonds een gezellige sfeer of zorgen voor een aangename duisternis in de slaapkamer.

Hoe maak ik keuken en eethoek mooi?

Onze placemats en tafelsets, die op elkaar kunnen worden afgestemd, geven elke tuin of eetkamer een bijzondere uitstraling. Een extra tafelloper is een schitterend detail voor een chic diner of feestelijke gelegenheden. Eén ding is zeker: alleen het juiste tafellinnen maakt van een eenvoudige tafel een uitnodigende tafel.

Hoe creëer ik een stijlvolle badkamer?

Decoratie in de badkamer mag niet worden onderschat: per slot van rekening begint en eindigt de dag meestal in deze ruimte. Daarom houden onze woonideeën niet op bij de badkamer. Gastendoekjes en badstofartikelen voor de badkamer in verschillende kleuren en patronen dragen bij aan een harmonieus totaalbeeld. Hier kunt u 's morgens vroeg voor een goede stemming zorgen met kleurrijke artikelen of juist een elegante sfeer creëren met elegante artikelen in een unikleur.

PETER HAHN nieuwsbrief
Meld u nu gratis aan en profiteer van de voordelen.
U kunt zich aanmelden op de volgende pagina.
Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice

030 659 29 15

Wij staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl