Voer uw zoekbegrip in

De trends voor voorjaar/zomer 2020 Dit dragen onze bloggers

Laat u verrassen door onze geweldige collectie voor voorjaar en zomer. De modetrends voor het nieuwe seizoen zijn verfrissend en onweerstaanbaar. Ook dit keer hebben we weer heel wat nieuwe looks voor u gespot, maar ook de klassiekers willen we u niet onthouden. Deze mode komt rechtstreeks van de catwalk en verdient een plekje in uw garderobe. Onze bloggers introduceren de nieuwste stijlen en laten u zien hoe u ze naar dagelijks draagbare outfits kunt vertalen.

Ontzettend classy: het broekpak

Klassiekers als blazers en broeken deden het in het afgelopen jaar goed. Komend seizoen is de combinatie van beide een grote trend. Het broekpak verovert het straatbeeld van de grote modehoofdsteden en vormt een modieus statement dat het thema van dit seizoen perfect omschrijft: eenvoud. Rechte lijnen en gedekte tinten zetten de toon.

Anja presenteert een iets aangepaste versie van het broekpak: de klassiek elegante broek in marine combineert ze met een modieus mouwloos vest. Dit geeft de outfit een persoonlijke, frisse uitstraling.

Ontzettend classy: het broekpak

Knalkleuren: neon & meer

Dat is nog eens effect! Komend seizoen zijn knalkleuren het helemaal. Ze hebben een vrolijke uitstraling en lenen zich voor opvallende combinaties als het gaat om blouses, broeken, jurken en jassen. Het is één en al kleur wat we zien. Neongroen, felgeel, vurig rood en azuurblauw: de nieuwe kleuren zijn echte blikvangers die allemaal even goed te dragen zijn. Nicole laat u zien hoe u deze modetrend het beste kunt toepassen.

Knalkleuren: neon & meer

De kraag is terug, net als de jurk

In de herfst en de winter konden we niet zonder de col, maar nu het voorjaar/zomerseizoen aanbreekt is het weer tijd voor de klassieke kraag. De jurk met hoge kraag is bijvoorbeeld helemaal up-to-date. Mini of maxi, romantisch met bloemen of in sportief bodycon-model, de focus ligt in onze nieuwe collectie op de gesloten kraag. Wij zijn heel enthousiast over deze nieuwe trend. Is het u allemaal te braaf? Laat u dan van het tegendeel overtuigen door Beates creatieve stylingtips.

Het enige wat ze daarvoor nodig heeft is een duurzaam geproduceerde maxi-jurk met bloemen uit onze collectie.

De kraag is terug, net als de jurk
Foto: Sarah Willmeroth www.sarahwillmeroth.com
Beate: @BeFifty

Hebben onze bloggers u nieuwsgierig gemaakt? Bekijk meer trends in onze onlineshop en laat u inspireren.