Voer uw zoekbegrip in

Trend PRINTS ALLOVER: outfits vol pure joie de vivre

Trend PRINTS ALLOVER

Prints zijn altijd blikvangers, vooral in een prachtige mix, felle kleuren en op elkaar afgestemde dessins. Of het nu gaat om kleurrijke ruiten of klassiek pied-de-poule, strepen, stippen, cirkels of bladeren, millefleurs en paisley. Opvallende prints en abstracte motieven zijn echte musthaves dit seizoen. Ontdek nu de trend PRINTS ALLOVER! Charmante, luchtige jurken en rokken, chique broeken, unieke blouses en nonchalante shirts, of met andere woorden: veel outfits vol pure joie de vivre.

Abstracte patronen: lijnen, ruiten, geometrische motieven

Strepen zijn echte klassiekers, maar dit seizoen staat hun elegante zusje in de schijnwerpers: de filigraanlijnen. Golvend, onregelmatig en speels of streng parallel. Vooral op jurken en lichte blouses oogt dit subtiele motief bijzonder stijlvol en geeft het uw outfit een vleugje elegantie.

filigraanlijnen
Trend PRINTS ALLOVER: strepen
Trend PRINTS ALLOVER - Look 1
Blouse van DAY.LIKE, bestelnr. 700600.

Naast lijnen en strepen zijn ook ruitmotieven dit seizoen veelzijdiger dan ooit. Ongebruikelijke, spannende kleurencombinaties geven een moderne draai aan klassieke patronen. Rood en paars, oranje en blauw in een creatieve mix doen denken aan de jaren 70 en komen bijzonder goed tot hun recht op blazers en broeken. Combineer opvallende ruitpatronen met uni kledingstukken en maak van uw outfit een echte blikvanger.

ruitmotieven
Trend PRINTS ALLOVER: ruiten
Trend PRINTS ALLOVER - Look 2
Jurk van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 100638.

Abstracte patronen zetten de toon in de trend PRINTS ALLOVER. Geometrische vormen zoals vierkanten, ruiten, cirkels en driehoeken vloeien in elkaar over om een spannend beeld te scheppen, met een vleugje retrogevoel. De kleurstelling blijft uni in deze ontwerpen en richt de aandacht dus volledig op het patroon.

Geometrics
Trend PRINTS ALLOVER: abstrakte patronen
Trend PRINTS ALLOVER - Look 3
Broek van BOSS, bestelnr. 600493,
blouse van BOSS, bestelnr. 700320.

Wilde klodders, kleurrijke stippen

Het stippenpatroon lijkt op willekeurig geplaatste penseelstreken. Kleurrijke klodders, dicht bij elkaar, vormen een artistiek patroon. Een favoriet van de ontwerpers, elk polkadotpatroon is een blikvanger op zich. Het ongecompliceerde ontwerp is geschikt voor alle gelegenheden en ziet er altijd chic uit.

Het voegt kleur toe aan uw garderobe zonder al te veel op te vallen. De kleurspatten van verschillende grootte, vaak asymmetrisch gerangschikt, vormen een spannend patroon dat niet te opdringerig is. Polkadots zijn prachtig in gedempte kleuren en contrasterende combinaties, zoals donkergroen, helder blauw en elegant beige. Het volledige potentieel ontvouwt zich met gevlekte patronen in felle kleuren, zoals verschillende tinten rood en bordeaux. De kleur rood is trouwens bijzonder modieus dit seizoen.

stippenpatroon
Trend PRINTS ALLOVER: tie-dye
Trend PRINTS ALLOVER - Look 4
Trui van TALBOT RUNHOF X PETER HAHN, bestelnr. 800849,
gebreide broek van TALBOT RUNHOF X PETER HAHN, bestelnr. 600456.

Bladeren, ranken en 1000 bloemen

Bloemen zijn het hele jaar door modieus. Of het nu speels en romantisch is of grafisch en modern, of het nu gaat om gedetailleerde grote prints of kleine millefleurs, dit charmante patroon past overal bij en is weer helemaal in de mode.

Gedempte kleuren maken van bloemenprints echte allrounders voor het hele jaar. Op warme dagen kunnen ze met sandalen worden omgetoverd tot een zomerse outfit en bij koelere temperaturen vormen ze met laarzen snel een herfstige blikvanger. Het hangt allemaal af van de juiste accessoires.

Millefleurs
Trend PRINTS ALLOVER: bloemen
Trend PRINTS ALLOVER - Look 5
Blouse van ST. EMILE, bestelnr. 700705,
leren broek van ST. EMILE, bestelnr. 100747.

Paisley en exotische motieven

Kleurrijk, romantisch en sierlijk met een oosters tintje: dat is paisley. De taps toelopende bladvormen, volledig versierd met kleurrijke ornamenten, vormen samen hele paisleymotieven en zijn een prachtige blikvanger. Bovendien is paisley nu weer in de mode. Dit seizoen zijn er frisse interpretaties van deze klassieker die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Ana draagt bij haar favoriete paisleyblouse een blazer in een kleur van het patroon. Zo ontstaat gemakkelijk een samenhangende styling.

Ornamentmotieven
Trend PRINTS ALLOVER: ornamenten
Trend PRINTS ALLOVER - Look 6
Blouse van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 700745,
top van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 700795,
broek van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 600854.

Mis de geweldige prints en patronen van dit seizoen niet. Probeer het uit en ontdek uw favoriete ontwerp in onze PRINTS ALLOVER onlineshop.

aanbevolen voor jou