Voer uw zoekbegrip in

Nicoles kleurrijke stijlen

colourful cashmere styles

Van Nicoles stijlen krijg je gewoon een goed humeur. Ze zijn stralend mooi, modieus en dynamisch. Felle kleuren maken ons gelukkig, ze geven ons een gevoel van vreugde, vergroten ons zelfvertrouwen en creëren een positieve uitstraling. Gebruik dit effect net als Nicole. Het geeft kleur en plezier aan uw dag, vooral nu wanneer de zon laag staat.

Nicoles kleurrijke stijlen

Paars, groen of mauve, als het maar opvalt. Nicole houdt van deze kleuren. Met slechts een paar basics stelt zij modieuze en stijlvolle outfits samen voor elke gelegenheid. De truc zit hem in één blikvanger per outfit. Zo krijgt deze heel eenvoudig de aandacht, zonder dat u het té bont maakt.

Musthave: breimode

Het kleurenspel komt het beste tot zijn recht, wanneer u de focus legt op één basic. Dit valt heel goed te realiseren met een mooi gekleurd vest. Dit soort vesten zijn veelzijdig en uitstekend te combineren bij elke stijl. Met markante uitvoeringen geeft u subtiele, ingetogen outfits heel gemakkelijk een opvallend accent. Nicoles favoriet is het vest van puur kasjmier van INCLUDE in overweldigend magenta. Vederlicht, elegant en heerlijk zacht: een droomdesign dat elk seizoen van pas komt. U combineert het vest het beste met een top in dezelfde kleur, zoals deze kanten top van pure zijde van PETER HAHN.

Wij zijn gek op kasjmier, net als Nicole

“Kasjmier is gewoon pure luxe en een echt modestatement. Wie kiest voor kasjmier, hecht waarde aan exclusieve mode en topkwaliteit en geniet daardoor des te meer van favoriete kledingstukken. Helemaal als deze ook nog eens uitgevoerd zijn in geweldig mooie kleuren!”

Nicole Lange

Kasjmier gaat een leven lang mee, is daardoor het toppunt van duurzaamheid en het tegenovergestelde van wegwerpmode. Hoe beter de kwaliteit, des te langer de levensduur. Daarom doen wij er bij PETER HAHN alles aan om u mode van ons premium-kasjmier aan te bieden dat is gemaakt van bijzonder lange vezels. Daarbij hebben wij uitsluitend merken met een excellente verwerking en dezelfde kwaliteitscriteria voor u opgenomen in onze collectie.

Ontdek het zelf in onze onlineshop. Bekijk de schitterende creaties van puur kasjmier en laat u inspireren door Nicoles vrolijke stylingtips.