Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren
Nachhaltigkeit Material
Materialen

TENCEL™
Een vezel van duurzaam verbouwd hout, die ook nog eens heerlijk zacht, huidvriendelijk en ademend is, dat is TENCEL™. De beide materialen TENCEL™ lyocell en TENCEL™ modal worden bijzonder energiezuinig en hulpbronvriendelijk geproduceerd. Een droom voor liefhebbers van mode en de natuur.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viscosevezels voldoen aan de hoogste milieustandaard. Van de winning van de grondstoffen en de productie tot de verwerking van het afval. Minder gebruik van water en energie, minder uitstoot en daardoor meer draagplezier!

Duurzaam & bijzonder

Bekijk ons merkenportfolio

PETER HAHN PURE EDITION

Modieuze basics voor elke dag in stralende trendkleuren, gemaakt van fijne Patagonische scheerwol in duurzame, GOTS-gecertificeerde kwaliteit.

Nachhaltigkeit Siegel
Keurmerk

Een keurmerk biedt zekerheid. Daarom laten wij onze hoge standaard en het gebruik van hulpbronvriendelijke productiemethoden bevestigen door onafhankelijke organisaties en initiatieven. Voor ons en voor u.

The Good Cashmere Standard
The Good Cashmere Standard

The Good Cashmere Standard® by AbTF is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geproduceerde kasjmierwol met als doel het welzijn van de kasjmiergeit, de arbeidsvoorwaarden van boeren en het milieu waarin ze leven te verbeteren. Dit keurmerk is ontwikkeld door de AID BY TRADE FOUNDATION met medewerking van onze kasjmierexpert Heike Hillebrecht. We zijn er trots op dat we hier een bijdrage aan mogen leveren.


Kasjmier is geen beschermde term en daarom zijn er helaas grote kwaliteitsverschillen. Het PREMIUM-kasjmier bij PETER HAHN onderscheidt zich echter in vezellengte en fijnheid. U herkent dit aan het zwarte PREMIUM-keurmerk. Want het ene kasjmier is echt het andere niet.

Blue Planet

Het modelabel BRAX zet zich met zijn jeanscollectie ’Blue Planet’ in voor een hulpbronvriendelijke vervaardiging van denimmode volgens een nieuwe standaard. De lijn ’Blue Planet’ staat voor modieuze designs die zodanig geproduceerd worden, dat het milieu en de natuurlijke hulpbronnen worden ontzien. Een innovatief wasprocedé met ozon of het gebruik van moderne lasertechnologie reduceren bijvoorbeeld het gebruik van water, chemicaliën en energie significant tijdens de productie van deze exclusieve denimcollectie.

Premium Pima Cotton

Pima-katoen is niet alleen heel zacht en slijtvast, maar ook bijzonder duurzaam. Wij betrekken ons geselecteerde premium-garen van een speciale spinnerij in Griekenland. Van het gentechvrije zaaigoed tot de energie-efficiënte verdere verwerking in de spinnerij heeft duurzaamheid de hoogste prioriteit. Zo wordt bijvoorbeeld met een ingenieuze irrigatiemethode een waterbesparing bereikt van 80% en is ook de hoeveelheid mest die wordt gebruikt aanzienlijk gereduceerd. Dat zit niet alleen goed, maar dat voelt ook goed!

GOTS

De Global Organic Textile Standard (GOTS) stelt in iedere fase van het fabricageproces de hoogste ecologische en sociale eisen aan biologisch geproduceerde natuurvezels. Eén van de strengste normen in de textielbranche, waaraan onze gehele GREEN COTTON-collectie voldoet.

Caregora

Het label Caregora™, waar alle producten van het merk Medima van voorzien zijn, garandeert het welzijn en de zachte scheerwijze van angorakonijnen bij de productie van deze waardevolle wol. Zodat mens en dier zich er goed bij voelen.

Eterna Naturally

#naturally bekrachtigt de overtuigingen en waarden waar ETERNA voor staat: de beste kwaliteit, duurzaamheid en een verantwoorde productie. Gedurende de hele productiecyclus stelt ETERNA alles in het werk om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en neemt het zijn sociale verantwoordelijkheid bij de fabricage van zijn producten, waar ook ter wereld.

Go Green

Het milieuprogramma Go Green heeft twee hoofddoelen: de revitalisering van het Filipijnse ecosysteem en de instandhouding van de Filipijnse industrie in modeaccessoires, die al sinds de jaren 70 op hulpbronvriendelijke manier gebruikmaakt van inheemse materialen. ’Groene sieraden’ voor elke gelegenheid.

GOTS

Wanneer wij materialen recyclen, krijgen ze een nieuw leven. Daardoor besparen wij op energie, grondstoffen en water. Dit is beter voor het milieu en wij leveren op deze manier een bijdrage aan het recyclen. Door het intelligente gebruik van productieoverschot en het hergebruik van gerecyclede materialen ontzien wij niet alleen de hulpbronnen, maar ontstaan er ook hoogwaardige producten: zoals die met het door ons ontwikkelde label "Recycled Materials".

Nachhaltigkeit Klimaneutral
Wij zijn klimaatneutraal!

Wij zijn een klimaatneutrale onderneming. In samenwerking met ClimatePartner hebben wij onze CO₂-uitstoot berekend en gecompenseerd via een internationaal erkend klimaatbeschermingsproject. Naast het vermijden en verminderen van emissies is dit voor ons een belangrijke stap in de algehele bescherming van het klimaat. Wij registreren de relevante CO₂-emissies van ons bedrijf: van verwarming en stroom, woon-werkverkeer van de medewerkers tot aan de catalogi en het vervoer van goederen. Als onderneming zijn wij klimaatneutraal. Wij hebben de eerste stap gezet! Zo kunnen we precies zien aan welke knoppen we nog kunnen draaien om de uitstoot te verminderen.

Klimaneutral Siegel

Compensatie van de CO₂-uitstoot door een klimaatbeschermingsproject. Wij hebben de CO₂-uitstoot van ons bedrijf gecompenseerd. Daarvoor steunen wij het klimaatbeschermingsproject 1114: bescherming van het regenwoud in Tambopata, Peru.


Leer nu meer!

Al onze post, catalogi en pakketten duurzaam bezorgd via PostNL
Klimaneutral Siegel

Net als Peter Hahn vindt PostNL duurzaamheid belangrijk. Dat is een van de redenen dat wij als jarenlang met PostNL samenwerken. PostNL rijdt steeds meer elektrisch, gebruikt schone brandstoffen en doet steeds meer op de fiets. De rest van de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Op die manier garandeert PostNL dat al onze post, catalogi en pakketten met netto nul CO2 worden bezorgd. Zie voor meer informatie postnl.nl/duurzaambezorgd.


Leer nu meer!

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl