Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren
Nachhaltigkeit Material
Materialen

TENCEL™
Een vezel van duurzaam verbouwd hout, die ook nog eens heerlijk zacht, huidvriendelijk en ademend is, dat is TENCEL™. De beide materialen TENCEL™ lyocell en TENCEL™ modal worden bijzonder energiezuinig en hulpbronvriendelijk geproduceerd. Een droom voor liefhebbers van mode en de natuur.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viscosevezels voldoen aan de hoogste milieustandaard. Van de winning van de grondstoffen en de productie tot de verwerking van het afval. Minder gebruik van water en energie, minder uitstoot en daardoor meer draagplezier!

Duurzaam & bijzonder

Bekijk ons merkenportfolio

PETER HAHN PURE EDITION

Modieuze basics voor elke dag in stralende trendkleuren, gemaakt van fijne Patagonische scheerwol in duurzame, GOTS-gecertificeerde kwaliteit.

Nachhaltigkeit Siegel
Keurmerk

Een keurmerk biedt zekerheid. Daarom laten wij onze hoge standaard en het gebruik van hulpbronvriendelijke productiemethoden bevestigen door onafhankelijke organisaties en initiatieven. Voor ons en voor u.

The Good Cashmere Standard
The Good Cashmere Standard

The Good Cashmere Standard® by AbTF is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geproduceerde kasjmierwol met als doel het welzijn van de kasjmiergeit, de arbeidsvoorwaarden van boeren en het milieu waarin ze leven te verbeteren. Dit keurmerk is ontwikkeld door de AID BY TRADE FOUNDATION met medewerking van onze kasjmierexpert Heike Hillebrecht. We zijn er trots op dat we hier een bijdrage aan mogen leveren.


Kasjmier is geen beschermde term en daarom zijn er helaas grote kwaliteitsverschillen. Het PREMIUM-kasjmier bij PETER HAHN onderscheidt zich echter in vezellengte en fijnheid. U herkent dit aan het zwarte PREMIUM-keurmerk. Want het ene kasjmier is echt het andere niet.

Blue Planet

Het modelabel BRAX zet zich met zijn jeanscollectie ’Blue Planet’ in voor een hulpbronvriendelijke vervaardiging van denimmode volgens een nieuwe standaard. De lijn ’Blue Planet’ staat voor modieuze designs die zodanig geproduceerd worden, dat het milieu en de natuurlijke hulpbronnen worden ontzien. Een innovatief wasprocedé met ozon of het gebruik van moderne lasertechnologie reduceren bijvoorbeeld het gebruik van water, chemicaliën en energie significant tijdens de productie van deze exclusieve denimcollectie.

Premium Pima Cotton

Pima-katoen is niet alleen heel zacht en slijtvast, maar ook bijzonder duurzaam. Wij betrekken ons geselecteerde premium-garen van een speciale spinnerij in Griekenland. Van het gentechvrije zaaigoed tot de energie-efficiënte verdere verwerking in de spinnerij heeft duurzaamheid de hoogste prioriteit. Zo wordt bijvoorbeeld met een ingenieuze irrigatiemethode een waterbesparing bereikt van 80% en is ook de hoeveelheid mest die wordt gebruikt aanzienlijk gereduceerd. Dat zit niet alleen goed, maar dat voelt ook goed!

GOTS

De Global Organic Textile Standard (GOTS) stelt in iedere fase van het fabricageproces de hoogste ecologische en sociale eisen aan biologisch geproduceerde natuurvezels. Eén van de strengste normen in de textielbranche, waaraan onze gehele GREEN COTTON-collectie voldoet.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Het handhaven van de wettelijke regelgeving met betrekking tot schadelijke stoffen is voor ons niet genoeg. Het gaat immers om uw gezondheid en om ons milieu. Wij verplichten ons daarom te voldoen aan de strengere normering van de Standard 100 by OEKO-TEX®, het wereldwijd bekende certificaat voor op schadelijke stoffen gecontroleerde textielsoorten!

Webpelz

Dierenwelzijn is voor ons heel belangrijk. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van echt bont, maar van bijzonder hoogwaardig nepbont. Het FUR FREE RETAILER-label geeft u absolute zekerheid.

Caregora

Het label Caregora™, waar alle producten van het merk Medima van voorzien zijn, garandeert het welzijn en de zachte scheerwijze van angorakonijnen bij de productie van deze waardevolle wol. Zodat mens en dier zich er goed bij voelen.

Eterna Naturally

#naturally bekrachtigt de overtuigingen en waarden waar ETERNA voor staat: de beste kwaliteit, duurzaamheid en een verantwoorde productie. Gedurende de hele productiecyclus stelt ETERNA alles in het werk om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en neemt het zijn sociale verantwoordelijkheid bij de fabricage van zijn producten, waar ook ter wereld.

Go Green

Het milieuprogramma Go Green heeft twee hoofddoelen: de revitalisering van het Filipijnse ecosysteem en de instandhouding van de Filipijnse industrie in modeaccessoires, die al sinds de jaren 70 op hulpbronvriendelijke manier gebruikmaakt van inheemse materialen. ’Groene sieraden’ voor elke gelegenheid.

GOTS

Wanneer wij materialen recyclen, krijgen ze een nieuw leven. Daardoor besparen wij op energie, grondstoffen en water. Dit is beter voor het milieu en wij leveren op deze manier een bijdrage aan het recyclen. Door het intelligente gebruik van productieoverschot en het hergebruik van gerecyclede materialen ontzien wij niet alleen de hulpbronnen, maar ontstaan er ook hoogwaardige producten: zoals die met het door ons ontwikkelde label "Recycled Materials".

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl