Voer uw zoekbegrip in

De Lonneke methode – keypiece

De keyieces de Lonneke methode

Ik werk als styliste volgens mijn eigen methode. Zo kleed ik mijzelf en mijn klanten en zo adviseer ik ook mensen die mij online om advies vragen! Volgens mijn methode kies je elke dag 1 keypiece (eyecatcher) uit, die je een podium geeft om te laten shinen en houd je de rest rustig. De rest haal je uit je “basics-kast”. Deze eyecatcher kan een kledingstuk zijn, maar het kunnen ook schoenen of zelfs accessoires zijn. Ik zou u ook adviseren om echt te kiezen voor basic investment pieces die u jarenlang kunt doordragen en waar u ontzettend veel verschillende outfits mee kunt maken!

Een jeans is natuurlijk een fantastisch investment piece en er zijn vele verschillende modellen en verschillende tijdloze kleuren in de diverse jeans te vinden! Ik adviseer om voor een zwarte, donkerblauwe, lichtblauwe en grijze variant te kiezen. Zo kunt u allerlei stijlen creëren! Vandaag kies ik voor deze jeans van Day.Like met wijde pijpen en stretch. Door de stretch draagt deze broek ontzettend comfortabel. Omdat de broek rechte pijpen heeft die boven de enkel vallen, kunt u er zowel enkellaarsjes als loafers, pumps of sneakers onder dragen. Ik draag nu de witte sneakers van Paul Green (ook uit de webshop van Peter Hahn). Deze sneakers zitten zo fijn, dat ik ze meestal zonder sokjes draag; dat zegt wel iets over de zachte en soepele kwaliteit hè? Ook witte sneakers zijn een goede investering en kunt u onder zowel broeken als jurken en rokken dragen!

Bovendien stimuleer ik vrouwen om regelmatig mooie tijdloze (cashmere)truien en vesten aan te schaffen. Deze basics kiest u in rustige kleuren zoals zwart, wit, off-white en grijs + donkerblauw. Tijdloze klassieke kleuren die u met allerlei soorten eyecatchers kunt combineren en veel kunt dragen. De 100% cashmere trui met leuke pofmouwtjes is van Uta Raasch en dit is het perfecte voorbeeld van een tijdloze, modieuze en stijlvolle basic-keuze. Ik draag deze trui nu op een jeans, maar deze is ook mooi op een klassieke pantalon of mooie rok. Ook een oversized vest is een grote grote favoriet van mij!

De keyieces de Lonneke methode

Kunt u zien welke keypiece ik vandaag heb gekozen? Klopt! De kleurrijke shawl! Mijn prachtige shawl met waanzinnig mooie kleuren (100% cashmere) van Cashmere Victim draag ik om mijn hals om zo mijn gezicht meer te laten spreken. Dat kunt u doen met een gekleurde top, maar ook een mooie opvallende shawl is een fantastische keuze. Op die manier draagt u bovendien toch basic rustige kleuren, maar laat u wel uw gezicht meer spreken. Zo’n shawl kunt u op talloze manieren dragen. Kies daarom eens wat vaker voor een mooie opvallende shawl die u met al uw basic investment pieces combineert! Combineer hem bijvoorbeeld met wit,  zwart,  grijs of donkerblauw. Zo’n shawl past werkelijk overal bij! Tot de volgende keer!