Voer uw zoekbegrip in

Lonneke: “De (little) black dress”

Lonneke: de little black dress

(Foto: Lonneke, IG @lonnekenooteboom)

Als mensen mij vragen wat het ultieme kledingstuk is wat iedereen zou moeten hebben, antwoord ik altijd direct: een zwarte jurk!! Vandaag ga ik u vertellen waarom.

Lonneke: de little black dress - Details
Jurk van DEA KUDIBAL, bestelnr. 163444,
riem van RALPH LAUREN, bestelnr. 379511.
 • Zwart staat iedereen!
  Er zijn zoveel kleuren waar u uit kunt kiezen als het aankomt op het uitkiezen van een outfit. Helaas komt het voor dat kleuren die u wellicht mooi vindt, niet de kleuren zijn die u het mooiste staan. Welke kleuren u mooi maken hangt deels af van de kleur en de ondertoon van uw huid. Heeft u een huidtint met een koele ondertoon, dan staan heel andere kleuren u mooi dan wanneer u een warme of zongebruinde huidtint heeft. Het fijne aan kleding in de kleur zwart is, dat het eigenlijk iedereen heel mooi staat, ongeacht de kleur of toon van uw huid.
 • De kleur zwart kleedt af.
  Voor vrouwen met een wat voller figuur die wat slanker willen ogen, is zwart ook echt dé kleur. Zwarte kleding, zo ook the (little) black dress, complementeert elk figuur; u zult er zich goed en zelfverzekerd in voelen.
 • Er is een (little) black dress voor elk budget en voor elke smaak.
  Het voordeel van een little black dress is, dat het zo’n geliefd kledingstuk is, dat vrijwel elke merk wel één of meerdere zwarte jurken verkoopt. Ieder gerenommeerd merk heeft elk seizoen minstens één little black dress in de collectie, zo ook in de webshop van Peter Hahn. Er zijn zwarte jurken beschikbaar voor ieders budget. Ook is er voor ieders stijl, figuur, leeftijd of smaak een zwarte jurk verkrijgbaar.
 • Een zwarte jurk heeft bijna niets meer nodig.
  Als u echt niet weet wat u aan moet trekken en u moet naar een feestje, diner of een zakelijke afspraak, dan is een zwarte jurk een echte “life-saver”. Het enige wat u nog moet bepalen is welke accesoires (lees: schoenen, tasje en eventueel riem, ketting, etc.) u erbij wilt dragen. Met een zwarte jurk ziet u er altijd sophisticated en stijlvol uit.
 • Een zwarte jurk is tijdloos dus een fantastische investering
  Het voordeel aan een (little) black dress is, dat het een klassiek en tijdloos item is. U kunt het nu dragen, maar ook over 10 jaar. Investeer in goede tijdloze kledingstukken (basics zoals ik dat volgens mijn eigen #lonnekemethode noem) van een hoge kwaliteit. Door te investeren in mooie basics van een goede kwaliteit, bent u daarnaast ook heel duurzaam bezig, iets wat naar mijn mening tegenwoordig ook belangrijk is.
Lonneke: de little black dress - Look
Jurk van DEA KUDIBAL, bestelnr. 163444,
riem van RALPH LAUREN, bestelnr. 379511,
slippers van RALPH LAUREN, bestelnr. 307975.

Vandaag heb ik gekozen voor een fantastische flowy black dress van Dea Kudibal. Zoals u ziet, heeft deze beauty niets meer nodig dan een paar slippers (Ralph Lauren) en een mooie Codello tas. Ik koos er ook voor om een riem (Ralph Lauren) om de taille te dragen, maar echt nodig is het niet, want de taille is met touwtjes al strakker of losser te maken. Ik koos voor de riem om mijn taille extra te accentueren. Een tijdloze, stijlvolle jurk, die iedereen zal staan!

aanbevolen voor jou