Voer uw zoekbegrip in

Eén jas, drie outfits: zo combineert u deze eyecatchers

De jassen voor dit seizoen zijn echte eyecatchers. Kleurrijk of uni-kleurig in fel rood, met een spannende luipaardprint of een modieus ruitdessin. Ze vallen op en geven kleur aan uw dag. Deze ’topdesigns’ waren in de herfst al bijzonder populair en zijn ook in de winter overal te zien. Daar wordt u toch blij van! Waar wacht u nog op? Wij hebben een mooi ’instapmodel’ voor u, als u een pinkkleurige jas met zebradessin nog niet helemaal aandurft. Wij presenteren u onze favoriete jas van FADENMEISTER BERLIN.

Droomjas van FADENMEISTER BERLIN

Samen met onze modeblogger Anja combineerden we deze opvallende elegante jas drie keer anders, maar altijd zo dat het accent blijft liggen op het speciale karakter en het unieke ontwerp van de jas. Welke outfit vindt u het mooist?

Anja @schminktante | Foto: @huesch.co
Lange jas van FADENMEISTER BERLIN, Bestelnr. 145433

Chic & elegant

Deze outfit is heel eenvoudig samen te stellen en perfect voor naar kantoor. De basics in wit en nudetinten zijn ingetogen en halen hierdoor de jas naar de voorgrond. Deze kan zo ongehinderd zijn elegante charme tentoonspreiden. Een blikvanger met chique subtiliteit.

Blouse van STEFFEN SCHRAUT, Bestelnr. 735459
Comfortbroek van PETER HAHN, Bestelnr. 613034
Instappers van KENNEL & SCHMENGER, Bestelnr. 343247
Tas van L. CREDI, Bestelnr. 344815

Nonchalant & casual

Deze jas is veelzijdiger dan u zou verwachten. Ondanks het klassieke model is hij ook prachtig casual te combineren. Met jeans, trui en sneakers geeft u deze eyecatcher een nonchalante uitstraling. Houdt het ook hier rustig qua kleuren en motieven, zodat niets de aandacht afleidt van het geweldige design. De outfit krijgt iets speciaals door de riem met modieus slangendessin.

Coltrui van PETER HAHN CASHMERE, Bestelnr. 818633
Feminine Fit- jeans van BRAX FEEL GOOD, Bestelnr. 627562
Plateausneakers van GABOR, Bestelnr. 347211
Riem van PETER HAHN, Bestelnr. 342652

En hoe combineert Anja de jas?

Anja @schminktante | Foto: @huesch.co

Heel stijlvol, vinden wij. Anja combineert het geel/beige ruitdessin van de jas met zachte bruintinten die ook in het dessin voorkomen. Hierdoor passen de broek en de streelzachte trui perfect bij deze look. De stijlmix van een elegante broek en een nonchalante trui die losjes in de broek gedragen wordt, geeft deze outfit een moderne uitstraling. Absoluut een plaatje om te zien!

En nu is de keus aan u. Uw droomjas vindt u ongetwijfeld in onze onlineshop. Neem vooral eens een kijkje in onze geweldige jassencollectie.