Voer uw zoekbegrip in

Een spannend jaar ligt achter me

Lonneke: Een spannend jaar ligt achter me

Als ik deze post schrijf kijk ik terug op een veelbewogen jaar waarin weer erg veel is gebeurd!

Op privévlak ging onze tweede zoon het huis uit, omdat ook hij (net als onze oudste zoon) ging studeren aan de Nyenrode universiteit in Breukelen. Ik was natuurlijk ontzettend trots dat hij ook door de selectie gekomen was, maar dat ons huis langzaamaan een beetje leeg begint te raken is toch best wel heftig. Twee jaar geleden ging onze oudste zoon ook aan Nyenrode University studeren, dus ik was al een beetje gewend aan hoe het voelde, maar toch was dit ook wel weer even enorm wennen. En terwijl onze middelste zoon op kamers ging, vertrok onze oudste zoon voor 6 maanden naar Griekenland om te gaan studeren aan de universiteit in Athene. Ik was natuurlijk apetrots dat hij op exchange ging, maar Griekenland is toch wel een heel ander verhaal als Breukelen kan ik je zeggen! Het was ver weg, maar het voelde ook erg ver weg! Toen hij in Nederland studeerde kwam hij nog wel eens thuis of als het te lang duurde voordat hij weer eens langskwam dan gingen wij gezellig in de buurt bij hem met elkaar ergens eten (en dat doe ik dus nu ook met de middelste). Maar als je kind ver weg zit, kan dat niet eventjes en dat is toch wel een vreemd gevoel. We zijn eind november 6 dagen naar Athene gegaan om hem op te zoeken en we hebben heerlijke dagen beleefd. En nu is hij nét terug, definitief! Heerlijk!

Op werkgebied was het een fantastisch jaar met veel hoogtepunten. Ik schreef dus al in mijn vorige blog dat mijn allereerste boek op 14 april uitkomt. Daarnaast lanceerde ik mijn tweede schoenen- én tassencollectie voor een grote Nederlandse schoenenretailer en ging ik op reis naar India om voor een andere grote retailer mijn eigen modecollectie te ontwerpen. Ik zocht er naar de mooiste stoffen en fournituren, we bezochten fabrieken en ontwierp een droomcollectie die 10 maart gelanceerd gaat worden! Verder vloog ik naar New York, waar ik al lang niet was geweest. Wat een dromen zijn er uitgekomen dit afgelopen jaar!

Het jaar 2020 wat voor de deur staat wordt dus een vervolg op wat ik in 2019 allemaal heb meegemaakt en het eerste half jaar zal erg druk, maar ook erg speciaal worden. Ik ga in januari naar het buitenland om de campagneshoot te doen, lanceer dus mijn boek én mijn eigen modecollectie! Zo leuk allemaal! Ik hoop op nog veel meer mooie hoogtepunten in 2020!

Vandaag draag ik een prachtige basic 100% cashmere coltrui van Fluffy Ears met een comfortabele grijze broek  in joggingstijl van MYBC, die ik combineer met mijn witte sneakers én een perfecte zwarte coat van Peter Hahn. Ik wil laten zien dat accessoires ook de eyecatcher kunnen zijn en daarom draag ik een opvallende shawl én muts uit de collectie van Inkadoro.

lonneke outfit january

Ik wens iedereen een fantastisch nieuw jaar en hoop U allen volgend jaar weer terug te zien op mijn blog bij peterhahn.nl.

Liefs! x

Lonneke