Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Love Moschino

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

LOVE MOSCHINO: een paradijsvogel in de modewereld

Als het merk LOVE MOSCHINE mensen uitnodigt voor een modeshow, komen ze allemaal. Niemand van aanzien in de modewereld wil het begeerde evenement missen, want één ding is duidelijk: Franco Moschino, die de kunst van het provoceren leerde bij VERSACE en CADETTE en in 1983 zijn eigen label oprichtte, maakt van elke show een onvergetelijke happening. Of het nu gaat om zwierige cowboyhoeden, Miss Piggy in een bruidsjurk of avondkleding met gebakken eieren, LOVE MOSCHINO sprankelt van creativiteit en daagt de wereld steeds opnieuw uit met haar mode. De ontwerpen van dit merk, waarvoor creatief directeur Jeremy Scott momenteel verantwoordelijk is, hebben een extravagante uitstraling die alle blikken naar zich toe trekt, maar ze geven degene die de kleding draagt toch voldoende ruimte voor de eigen persoonlijkheid. Een ingenieuze balans die alleen LOVE MOSCHINO zo perfect beheerst.
De stijl van LOVE MOSCHINO geeft accessoires, zoals handtassen, portemonnees en schoenen, opzettelijk een excentriek tintje. De creaties van het luxemerk worden gekenmerkt door gedurfde kleuren en vormen. De jeugdig bonte, verfrissende ontwerpen worden buiten de mainstream gecreëerd en bevatten altijd het LOVE MOSCHINO-merklogo. Bij voorkeur groot en prominent geplaatst. De MOSCHINO-harten zijn ook gewild als prints, patches of vormgevers om uw stijl te verfijnen.

LOVE MOSCHINO LOVE MISCHINO

Wie kan dat nou weerstaan? Van dit merk moet men gewoon houden. Niet alleen vanwege het unieke karakter, maar ook door de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen en het doordachte ontwerp. Duurzaamheid en draagcomfort vormen de kern van de productie. LOVE MOSCHINO verrast keer op keer. De ontwerpers van het merk experimenteren met ongewone materialen en verwerkingstechnieken. Zo ontstaan extravagante gewatteerde patronen, kostbare metalen versieringen en glanzende lakoppervlakken. Laat u inspireren door de creatieve geest van de oprichter en voeg een vleugje exclusiviteit toe aan uw stijl met LOVE MOSCHINO.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl