Voer uw zoekbegrip in

Très chique de herfst in

In samenwerking met het tijdschrift Vrouw hebben wij ilona Punkt-van Hek een nieuwe look gegeven.

Ilona Punt-van Hek (50) is getrouwd met Michel en heeft twee zonen (26 en 22). Ze werkt bij een reisbureau. Haar stylingvraag:

‘Hoe kan ik stijlvol en vrouwelijk voor de dag komen?’

Ilona: “Sinds een paar jaar zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Lange tijd had ik last van hormonen: pijn, duizeligheid, misselijkheid, jeuk. Op een dag heb ik het roer omgegooid en ben gestopt met het eten van gluten, zuivel, suiker en E-nummers. Na een maand waren mijn klachten verdwenen!

Ik ben nu ook veel bewuster van mijn lichaam. Ik hou van verschillende kledingstijlen: van de rouwelijke Ibiza-stijl tot sportief en van sneakers tot hakken.”

De stylist: “Ilona is een slanke dame die veel kan hebben. Daarom heb ik gekozen voor deze gewaagde kokerrok met luipaardprint. De paarse blouse zorgt voor een mooi contrast. Het luipaardprintje komt elk seizoen weer terug, maar door het rijke materiaal van de rok – wol – oogt het meteen veel chiquer. Het riempje geeft haar lichaam meer taille.”

Reactie Ilona: “Wat leuk! Voor mijn werk draag ik bedrijfskleding, dus normaal draag ik zoiets nooit. De schoenen vind ik heel mooi en dat printje van de rok elemaal! De kleurencombinatie van deze outfi t is heel verrassend, maar het pakt goed uit!”

Alle kleding is verkrijgbaar bij Peter Hahn. Kijk voor nog meer herfstmode op www.peterhahn.nl