Voer uw zoekbegrip in

Simone houdt van bijzondere mode

unique cashmere prints

Kasjmier is op zich al iets bijzonders. Een onvoorstelbaar fijne en lichte wolkwaliteit, die heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Het is ook nog eens een duurzaam en natuurlijk materiaal met een bijzondere uitstraling. Toch wil Simone het graag nog iets exclusiever hebben:

„Kasjmier geeft mij altijd het gevoel dat ik mezelf verwen en iets moois gun. Bij mijn laatste kasjmier-fotoshoot werd ik verliefd op de nieuwe kasjmiertruien met geprinte kleurcollages van CASHMERE VICTIM, die er zo lekker dynamisch en vrolijk uitzien. Daar kies ik als eerste voor.“

SIMONE JACOB

Zo heeft u kasjmier nog nooit gezien

De prachtig gekleurde truien van CASHMERE VICTIM van zeer fijn premium-kasjmier zijn niet alleen voortreffelijk verwerkt en heerlijk zacht, maar ook heel uniek. De rijk geschakeerde en exclusieve dessins worden op elke trui afzonderlijk geprint, zodat ieder exemplaar een op zichzelf staand kunstwerkje is. Geen wonder dus, dat Simone zo enthousiast is over deze schitterende creaties.

Het bloemmotief roept warme voorjaarsherinneringen op en zorgt voor een goed humeur op sombere herfstdagen. Simone combineert haar favoriete kasjmierdesign met de midi-rok in A-lijn van PORTRAY BERLIN en stelt zo in een handomdraai een unieke outfit samen, die een lust is voor het oog.

unique cashmere prints

Beken kleur

Voor Simone geldt: geen kleur is te heftig en geen motief is te druk. Het komt gewoon neer op de juiste combinatie. Haar tip: draagt u opvallende, kleurrijke tops, laat sieraden dan achterwege en vul dit aan met rustige kleding en accessoires. Leuke outfits creëert u bijvoorbeeld met een eenvoudige blue-jeans of een klassieke rok in een stijlvolle kleur. Laat een kleurrijke trui gewoon voor zich werken. De vrolijk gekleurde kasjmiertrui van CASHMERE VICTIM met het bloemmotief in aquarelstijl combineert Simone dan ook met een eenvoudige zwarte broek. Dat ziet er gewoon geweldig uit en het geeft kleur aan sombere herfstdagen.

unique cashmere prints

Simone houdt van kasjmier, het liefst net zo uniek als zij zelf is

Een echte eyecatcher en Simones favoriet om in te ontspannen is deze heerlijk zachte kasjmiertrui van INCLUDE met prachtig Noors motief. Hij wordt door Simone veelvuldig gedragen in de winter. Zij combineert de behaaglijke trui met een comfortabele jeans en veterlaarsjes tot een casual outfit. Perfect voor de volgende skivakantie en voor gezellige avonden bij de open haard.

Laat u inspireren door Simone met haar bijzondere outfits. De exclusieve, prachtige kasjmiertruien zijn echte blikvangers. Gun uzelf ook deze unieke designs. In onze onlineshop vindt u nog veel meer kasjmiertruien met kleurrijke, aantrekkelijke prints. Uw nieuwe lievelingstrui zit er ongetwijfeld tussen.