Voer uw zoekbegrip in

Kasjmier- en breimode-trends: heerlijk zachte mode voor de anti-herfstblues.

Kasjmier- en breimode trends HW22

(Foto: Annette, IG @nettiweber & Alex Seifert, fotograaf: Franziska Krug, IG @streetstyleshooters).

Het mag inmiddels geen geheim meer zijn dat ons hart al tientallen jaren klopt voor heerlijk zacht kasjmier en behaaglijke breimode. Wist u dat nog niet? Dan maken we u alsnog graag enthousiast over een van de mooiste uitvindingen uit de natuur, want voor ons is en blijft kasjmier de beste wol ter wereld en heeft het altijd een ereplaats in ons assortiment. Verheug u op de winterupdate van dit veelzijdige, heerlijk zachte, antiallergische en van nature duurzame natuurproduct. U zult versteld staan ​​hoe divers, verrassend en tijdloos onze nieuwe gebreide (kasjmier)favorieten zijn. Dit zijn de kasjmier- en breimode-trends van dit herfst-/winterseizoen.

U vindt trouwens meer informatie over kasjmier en zijn herkomst of het onderwerp dierenwelzijn in ons kasjmieroverzicht. Ook vindt u er waardevolle tips voor het wassen en onderhoud.

Breimode in collegestijl

Ook gedessineerde truien, vooral in de trendy collegestijl, blijven populair in de herfst en winter. Het karakteristieke ruitmotief of de ooit verfoeide slip-over is terug en inspireert modeliefhebbers in de winter. Een stijlbreuk is belangrijk bij de styling om niet al te braaf over te komen: of het nu gaat om een ​​stoere leren broek of een satijnen rok, de zogenaamde argyle-sweater hoort in elk geval in elke kledingkast thuis.

Kasjmier- en breimode trends HW22: collegestijl 2
Pullunder van PORTRAY BERLIN, bestelnr. 950843.
Kasjmier- en breimode trends HW22: collegestijl1
Trui van PETER HAHN, bestelnr. 835556,
blouse van ETERNA, bestelnr. 749937.

Ugly sweater

Mode moet schoonheid belichamen, maar soms is het juist het bizarre en imperfecte dat mode interessant maakt. Daarom zijn zogenaamde ugly sweaters al een aantal seizoenen een musthave in onze kledingkast. Gescheurde truien, asymmetrische modellen en bizarre prints kenmerken een echte lelijke trui. Grappig gedessineerde kersttruien horen ook in deze categorie thuis en zorgen voor een glimlach op het gezicht tijdens de bedrijfsborrel en in familiekring.

Kasjmier- en breimode trends HW22: Ugly Sweater look 1
Trui van INCLUDE, bestelnr. 949446.
Kasjmier- en breimode trends HW22: Ugly Sweater Look 2
Trui van INCLUDE, bestelnr. 949431.

Tricotcombinaties en gebreide broeken

Two-pieces of sets zijn de lichtste en tegelijkertijd meest elegante manier om u dit seizoen te kleden. Met de juiste sets zijn alle gedachten over de ‘perfecte partner’ voor een gebreide trui of gebreide rok immers verleden tijd. En het mooiste is: fijne tricotcombinaties zien er niet alleen fantastisch uit, ze zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Vooral als ze van fijn kasjmier zijn gemaakt. Wij zijn er dol op!

Kasjmier- en breimode trends HW22: tricotcombinaties Look 2
Gebreide broek van INCLUDE REBORN, bestelnr. 610694,
gebreide top van INCLUDE REBORN, bestelnr. 817957,
gebreide jas van INCLUDE REBORN, bestelnr. 819170.
Kasjmier- en breimode trends HW22: tricotcobinaties Look 1
Gebreide top van INCLUDE REBORN, bestelnr. 817916,
gebreide jas van INCLUDE REBORN, bestelnr. 819147.

En als u van wat meer afwisseling houdt: gebreide broeken zijn een rage en ook in combinatie met blouses of jersey truien zien ze er goed uit.

Noorse truien en skibreisel

De Scandinavische stijl beïnvloedt al meerdere seizoenen onze levensstijl, onze woninginrichting en onze garderobe. De hang naar knus minimalisme is gewoon een eigentijdse levenshouding. Het is duidelijk dat het summum van Scandinavische mode in geen enkele garderobe mag ontbreken. De Noorse trui is niet alleen populair op après-skifeesten, maar is nu ook geschikt voor elke dag en zelfs op kantoor, en heerlijk warm! Kies uw favoriet en voel u aangenaam ‘hyggelig’.

Kasjmier- en breimode trends HW22: norse truien
Trui van INCLUDE, bestelnr.942394.

Krachtige kleuren

Wanneer de winterdip begint, helpen krachtige kleuren ons uit de koude droefheid. Gebreide truien in krachtige kleuren brengen u in een goed humeur zodra u ze aantrekt en houden ons de hele dag twee keer zo warm. Bijzonder populair: outfits in monochrome stijl, waarbij u uw hele outfit in verschillende nuances van één kleur combineert en die bijzonder goed zijn voor een winterse laagjes-look. De kleurkeuze is aan u!

Kasjmier- en breimode trends HW22: kleuren Look 2
Treui van ST. EMILE, bestelnr. 951061,
broek van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 659287.
(Foto: Annette, IG @nettiweber & Alex Seifert, fotograaf: Franziska Krug, IG @streetstyleshooters).
Kasjmier- en breimode trends HW22: kleuren Look 1
Trui van INCLUDE, bestelnr. 816595,
leren broek van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 164247.
(Foto: Annette, IG @nettiweber & Alex Seifert, fotograaf: Franziska Krug, IG @streetstyleshooters).