Voer uw zoekbegrip in

Warm ingepakt, met de mooiste winteraccessoires

Accessoires für den Winter: Mützen, Schals und Handschuhe

©FilippoBacci/Getty Images

Hoed, muts, sjaal en handschoenen behoren tot de musthaves als het om winteraccessoires gaat. Als u daarbij nog een behaaglijk warme winterjas en hoge laarzen draagt, bent u uitstekend gekleed tegen de kou. Zo komt u aangenaam de winter door. Bent u nog ergens naar op zoek? Wij hebben de mooiste winteraccessoires uit onze collectie voor u geselecteerd.

Mutsen & hoofdbanden

Zachte mutsen en hoofdbanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze beschermen uw oren tegen wind en ijzige kou. Onze favoriete kasjmieruitvoeringen voelen daarnaast ook nog eens heerlijk zacht aan op het hoofd. Baret, hoofdband of sportieve beanie: ze vullen uw winteroutfit stuk voor stuk perfect aan en zien er ook nog eens super stijlvol uit.

Sjaals & sjaaltjes

Niet alleen uw hoofd en oren vragen om bescherming tegen de kou, maar ook uw hals en nek. Mensen onderschatten vaak wat tocht bij de nek kan aanrichten. Zachte, luxueuze geruite sjaals zijn populair deze winter. U kunt zich er heerlijk warm mee inpakken. Eindelijk komt er weer kleur in de winterse grauwheid. De kleuren van de ruitdessins kunt u goed combineren met de kleur van andere winteraccessoires. Zo kunt u bij één en dezelfde sjaal verschillende mutsen en handschoenen combineren.

Handschoenen

Brrr… niemand wil koude handen hebben in de winter. Met warme winteraccessoires behoren ze voorgoed tot het verleden. Onze luxueuze handschoenen bieden uitkomst. Met vingers of als wanten, van wol of van leer: laat u verrassen door de veelvoud aan uitvoeringen en kleuren en vind het perfecte paar handschoenen om uw outfit mee aan te vullen.

Neem eens een kijkje in onze onlineshop en ontdek nog veel meer mutsen, sjaals, hoeden en een daarbij passend paar handschoenen en laarzen. Veel plezier met shoppen en combineren.