Voer uw zoekbegrip in

Laten we er samen toch iets moois van maken deze feestdagen

deze feestdagen

Hier weer even een berichtje van mij. Wat is en blijft het toch een onvoorspelbare en rare tijd! Waar ik vorig jaar rond deze tijd van afspraak naar afspraak reed en ontzettend veel styling-sessies op lokatie en bij klanten moest doen, ligt het leven momenteel bijna stil. Niet alleen voor mij maar voor iedereen. Ik werk veel, maar voornamelijk vanuit huis; iets wat veel nadelen, maar ook wel weer voordelen heeft. Ik ben er als de kinderen uit school komen, heb meer rust in mijn lijf en alles is beter georganiseerd. Ook ben ik erachter gekomen dat er dingen zijn die ook online kunnen in plaats van steeds weer uren in de auto te zitten voor bijvoorbeeld een meeting. Ook kwam ik erachter dat ik een soort van “rennend” door het leven ging! Dat ik geen rust nam en eigenlijk te weinig genoot van het “nu”. Dat is dan ook één van de positieve dingen die ik uit deze crisis heb geleerd. Ik ga niet meer zo rennen, mijn tijd efficiënter indelen en meer rust nemen. Hoop dat het lukt! 🙂

Ook de feestdagen, die we allemaal zo ontzettend graag vieren tezamen van onze gezinnen, familie en vrienden, gaan totaal anders zijn. We mogen maar in hele beperkte kring samenkomen en dat is echt teleurstellend. Ik had het zo graag anders gewild en ik geloof heilig dat ik hier niet de enige in ben. Maar ik ben wel voornemens om er ook dit jaar, maar dan op een andere manier, het beste van te maken! We zullen dit jaar niet in onze glitterjurk en hoge hakken op een feestje staan dansen en ook niet massaal aftellen naar het nieuwe jaar, gekleed in een feestjurk, maar laten we er samen toch iets moois van maken. Ik heb het dan niet alleen over een mooi voor de kerst versierd huis, cadeautjes onder de kerstboom en lekker eten, maar ik heb het hier ook over onszelf. Ik loop de laatste maanden meer in comfortabele outfits als ooit tevoren, dat is waar, maar ik zorg er wél voor dat ik ook over deze outfits heb nagedacht! Ik hoor veel vrouwen zeggen: ach, ik werk thuis, ik maak me niet meer op en trek gewoon een joggingpak aan, want niemand die het ziet toch? Eerlijk? Ik ben het daar zó niet mee eens! Jezelf verzorgen, opstaan en iets leuks (maar comfortabels) aantrekken, wat make-up op en je kapsel verzorgen… dat doet alles! Je voelt je gewoon veel beter als je er toch iets van maakt! Dus.. laten we afspreken dat we met de feestdagen toch iets leuks van onze outfits maken. Want het is tenslotte wél de mooiste tijd van het jaar!

deze feestdagen

Ik denk dat we dit jaar dus moeten gaan voor mooie, feestelijke maar toch fijnzittende kledingstukken! En die zijn er volop! Zelf heb ik gekozen voor een prachtige 100% cashmere gebreide zwarte jurk van Include, die ik accentueer met een lak-zwarte winkelriem van Uta Raasch. De riem creëert taille en maakt de jurk extra feestelijk. Maar ook zonder de riem is zo’n gebreide jurk een fantastische keuze. Na de feestdagen draagt u deze gewoon door, want gebreide jurken zien we momenteel ontzettend veel in het modebeeld. Ik ben daar erg blij om, want ik draag momenteel ontzettend veel gebreide jurken! Ze zitten heerlijk, staan vrouwelijk en verzorgd en je kunt ze dragen met hakken, sneakers en hoge of enkellaarsjes! En dus ook tijdens de feestdagen! Multifunctioneel dus en daardoor een goede keuze!

Ik draag nu mooie zwarte hoge stretchlaarzen met een fijn hakje van Peter Kaiser. Deze laarzen draag ik onder al mijn rokken en jurken, maar ook onder enkelbroeken en culottes. Doordat ze elastisch zijn, sluiten ze prachtig aan op de kuit! U kunt tijdens de feestdagen natuurlijk ook kiezen voor een soepelvollende rok met een mooi zwart gebreid vest en witte blouse of een wijdvallende tricot jurk. Als u uw keuze maakt, is het belangrijk dat u kijkt naar de kwaliteit. Als een kledingstuk gebreid is, is het draagcomfort altijd hoog en als ergens lycra (stretch) in zit is dat ook een perfecte keuze. U fleurt uw zwarte broek en zwarte of witte blouse met lycra op met een leuke feestelijke shawl of ketting en denk ook eens aan glitter oorbellen of een glitter riempje. Zo maakt u al snel van een dagelijkste goedzittende outfit iets feestelijks!

Dus lieve dames, ook al is het misschien niet de kerst die we gehoopt hadden… laten we er toch samen iets moois van maken én onszelf feestelijk aankleden! Ik wens u hele fijne dagen en hoop dat u toch zoveel mogelijk kunt genieten!

Liefs, Lonneke