Voer uw zoekbegrip in

Nieuwe serie: zo creëert u een betaalbare designer-look. Vandaag: PRADA

De grote ontwerpers weten tijdens de Fashion Week steeds weer te verrassen. En het event is nog niet voorbij of elke vrouw wil er zo uitzien als het model op de catwalk van haar favoriete ontwerper. Toch wed ik dat er maar heel weinig zijn, die zich meerdere keren per jaar een garderobe ter waarde van een auto uit de middenklasse kunnen veroorloven. Ik in ieder geval niet, maar dat betekent niet dat ik de laatste trends niet kan dragen. Hoe ik dat doe en hoe het resultaat minstens net zo mooi wordt als het origineel op de catwalk zonder een vermogen uit te geven, laat ik u zien in deze 12-delige serie.

Prada kleedt ons in bonbonkleuren

Laat ik beginnen met de nieuwe collectie van het Milanese luxe-label Prada. Een stijl die ons bij de Fashion Week in Milaan aansprak, was de nieuwe interpretatie van de business-look door Miuccia Prada. Ik vertel u graag hoe u deze look heel eenvoudig kunt kopiëren. De basis van de outfit bestaat uit een eenvoudige, lichtblauwe katoenen blouse en een knalroze kasjmiervest. Dit combineert u met een jerseyblazer in de grijstint steen. Maak het plaatje vervolgens compleet met de grijze broek en de zwarte laarsjes. En ondanks de vele retrokleuren uit de ijssalon is deze look helemaal van nu. Dit komt door de nieuwe frisse kleurencombinaties. Als het aan dit Italiaanse modelabel ligt, zien we in het herfst/winterseizoen dus veel modeliefhebbers in bonbonkleuren in het straatbeeld. Ik ben helemaal voor! Dat zorgt tenminste voor een beetje vrolijkheid bij al dat grauwe weer.

 

Ik wens u veel plezier met het creëren van uw designer-look. In het tweede deel van mijn korte blogserie laat ik u graag zien hoe u de stijl van Elisabetta Franchi perfect kunt kopiëren. Tot snel!