Voer uw zoekbegrip in

Ontdek de mooiste kasjmiermerken bij PETER HAHN

kasjmiermerken

We love cashmere: bij PETER HAHN zijn we gek op kasjmier. Want kasjmier behoort tot de meest exclusieve en fijnste natuurlijke materialen ter wereld en is het toppunt van luxe. Kasjmier is een van onze handelsmerken. Wij gaan uitsluitend voor topkwaliteit en met 12 merken bieden wij een zeer ruime keuze in aantrekkelijke kasjmiercreaties.

Net als alle andere wolsoorten beschikt ook kasjmier over een voortreffelijk warmte-isolerend vermogen, terwijl het door zijn speciale vezelstructuur tegelijkertijd prima ventileert. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer heerlijk koel aanvoelt op de huid en optimaal vochtwerend is. Doordat kasjmier bijzonder zacht aanvoelt, is het de onbetwiste nummer 1 als het gaat om luxueuze wolkwaliteiten.

Wij hebben een paar kasjmiermerken geselecteerd die wij graag aan u willen voorstellen: Peter Hahn Cashmere, Include, Fluffy Ears, FTC Cashmere, Laura Biagiotti Donna, (THE MERCER) N.Y, Richard Grand en Fadenmeister Berlin. De keuze is reuze voor echte liefhebbers van kasjmier.

Bij Peter Hahn kennen wij onze leveranciers persoonlijk. Wij brengen regelmatig een bezoek op locatie aan onze boeren en hun dieren. Ook de kwaliteit wordt voortdurend getest, waardoor wij bij Peter Hahn verzekerd zijn van het fijnste kasjmiergaren dat er bestaat. Ontdek het exclusieve kasjmier van de merken in onze collectie.

Peter Hahn, Include, richard Grand, Fluffy Ears
Trui van PETER HAHN CASHMERE, Bestelnr. 809350
Trui van INCLUDE, Bestelnr. 803612
Trui van RICHARD GRAND, Bestelnr. 840678
Coltrui van FLUFFY EARS, Bestelnr. 937334

Ons bekendste kasjmiermerk is Peter Hahn Cashmere. Het staat voor natuurlijke, luxueuze eenvoud en klassieke designs van topklasse. De mooiste kasjmiercreaties vindt u ook bij Fluffy Ears, Richard Grand en Include.

Fadenmeister Berlin, (THE MERCER) N.Y., Laura Biagiotti Donna, FTC Cashmere
Trui van FADENMEISTER BERLIN, Bestelnr. 832469
Trui van (THE MERCER) N.Y., Bestelnr. 828681
Coltrui van LAURA BIAGIOTTI, Bestelnr. 939812
Trui van FTC CASHMERE, Bestelnr. 834351

Ook merken als Laura Biagiotti Donna of Fadenmeister weten ons telkens opnieuw te verrassen met prachtige kasjmiermode. Italiaanse looks vol passie bij Laura Biagiotti en vertrouwde klassiekers bij Fadenmeister Berlin: voor elke gelegenheid vindt u hier het juiste kasjmier-design.

Het merk (THE MERCER) N.Y. zet in op een elegant effect. Maar welk merk u ook kiest: van kasjmier wordt u altijd blij. Daarbij is ook duurzaamheid een belangrijk thema voor ons en een natuurlijke benadering staat bij FTC Cashmere centraal met eerlijke en ethisch verantwoorde productieomstandigheden.

Kasjmiermerken bij PETER HAHN