Voer uw zoekbegrip in

‘Nood’ maakt vindingrijk

Eenmaal in het seizoen heb ik qua modeshows een thuiswedstrijd in een zeer exclusief modehuis in Friedrichshafen. Voordat ik deze keer de chique ruimte binnenging, moest ik mezelf echt inprenten ‘Ingrid, je hebt NIETS nodig’. Maar met dit voornemen ging het al net zo als met de goede voornemens voor het nieuwe jaar: nog maar net bedacht en alweer vergeten …

Al bij de eerste stap in de heilige hal schreeuwde een schitterend bikerjack met kakikleurige body en zwarte leren mouwen me toe ‘koop mij’. En alsof het een speling van het lot was, mocht uitgerekend ik deze buitensporig dure must have showen.

Aan het eind van de vier modeshows wist ik het zeker: ik zou en moest dit luxueuze jasje gewoon hebben. Op het moment dat ik erachter kwam dat mijn maat er niet meer was, voelde ik me gefrustreerd. Tot ik ineens besefte dat ik nog een zwart bikerjasje in de kast heb hangen. Toen heb ik van de nood een deugd gemaakt. Nu draag ik over het zwarte bikerjasje gewoon een donzen bodywarmer en combineer ik verschillende bodywarmers en jasjes met elkaar.