Voer uw zoekbegrip in

Nautical Chic

Janine Breukhoven-Kho van The-Mom.com heeft deze week weer stylingtips voor u!

Een grote trend dit seizoen is de nautical stijl; van gestreepte tops, tot navy blue en van grote shoppers tot heerlijke espadrilles. Deze trend is op veel verschillende manieren te combineren in uw dagelijkse look en de mix & match mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu voor een complete nautical look gaat of een of meerdere items mixt met andere trends, u zit altijd goed. Peter Hahn heeft de mooiste nautical items in de beste kwaliteiten. Een klassiek vestje gaat ook nog zeker tot volgend seizoen mee en is de aanschaf zeker waard.

Omdat ik zelf ook erg van deze trend houd, heb ik vandaag mijn favoriete items geselecteerd op PeterHahn.nl. Zelf laat ik deze trend graag subtiel terugkomen in mijn looks. Zoals bijvoorbeeld een stoere jeans met high heels en een klassiek navy blue vestje. Of een gestreept jurkje met sneakers.

Met deze items kunt u de mooiste en meest fashionable looks creëren. Draag bijvoorbeeld het rood/wit gestreepte jurkje met een paar spierwitte sneakers of de stoere sweater met anker print op de matching witte broek met de heerlijke platte espadrille stijl loafers. Ook op het strand zien we deze trend veel voorbij komen aankomende zomer. Niet alleen in de vorm van badpakken en bikini’s, maar ook heerlijk grote beach bags waar u al uw beach essentials makkelijk in mee kunt nemen.

Een uitgebreide beschrijving van deze items vindt u hieronder op de artikelnaam te klikken:

  1. Sweater  2. Top  3. Jurkje  4. Shopper   5. Broek  6. Loafers  7. Bikini