Voer uw zoekbegrip in

De perfecte schoenen voor elke gelegenheid

Eerlijk is eerlijk: van schoenen krijgt een vrouw nooit genoeg. Wat mannen er ook van vinden, het blijft moeilijk om een etalage vol schoenen voorbij te lopen zonder even naar binnen te kijken. Geen idee waarom er op dat moment geen alarmbellen afgaan in ons hoofd. Maar aan de andere kant: er zijn veel ergere hobby’s, dan mooie schoenen in huis halen. Een outfit is tenslotte pas compleet met het juiste paar schoenen. En onze voeten verdienen natuurlijk ook wat afwisseling.

Deze zomer zijn er drie modellen die de mode bepalen en waar u eigenlijk niet zonder kunt. Ik heb het over instappers, veterschoenen en sandaaltjes. Waar instappers een meer sportieve, chique uitstraling hebben, zijn veterschoenen de beste keus voor elke gelegenheid. Sandaaltjes stelen deze zomer de show met trendy metallic-effecten.

Slip on: aantrekken en genieten

’To slip’ betekent zoiets als glijden. En dat is hier precies de bedoeling. Glijd eerst heel gemakkelijk in uw comfortabele instappers en zweef vervolgens over de straat alsof u op wolken loopt, als op een catwalk. De instapper beleeft dit jaar een ongekende revival. Neem bijvoorbeeld de modellen van Waldläufer. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan de combinatie van traditioneel handwerk met de modernste, meest milieubewuste productietechnieken. Dit resulteert in een duurzame kwaliteit waarvan uw voeten lang plezier zullen hebben. Ik was zelf aangenaam verrast over mijn eerste paar Waldläufers. Het voelde vanaf de eerste seconde alsof deze schoenen voor mij gemaakt waren.

Ook de schoenen van Kennel & Schmenger worden gekenmerkt door traditioneel schoendesign, gemaakt met veel expertise en gevoel voor detail. Een mix van innovatief ontwerp en exclusieve topklasse. Bij instappers van Kennel & Schmenger merkt u vanaf het allereerste begin dat er wat betreft materiaal en verwerking, in het belang van uw voeten, geen compromissen gesloten zijn. En dan is er nog het traditionele Mephisto.

Schoenen van Mephisto worden gekenmerkt door voortreffelijk comfort en passen zich perfect aan de voet aan. Kenners verheugen zich bij Mephisto vooral over de unieke Softair-technologie: hierbij voelt het alsof u op zacht mos loopt en heeft u ook na uren lopen of staan nog geen vermoeide voeten.

Het allround-model in een nieuwe look

Veterschoenen zijn echte allrounders, die haast met elke outfit te combineren zijn. Deze zomer zijn vooral details als siernaden en hoog doorlopende zolen een trend. Paul Green bewijst bijvoorbeeld met zijn elegante budapest-design, voorzien van een licht verhoogde hak, dat perfectie, kwaliteit en stijl ook in de pasvorm naar voren kunnen komen. Schoenen van Paul Green staan garant voor elegantie en sportiviteit. De traditionele Oostenrijkse onderneming verliest mens en natuur nooit uit het oog. Dit maakt zeker ook het verschil voor u en uw voeten.

De naam Softwaves-schoenen zegt het al: een ergonomische Wave Massage-zool zorgt tijdens het lopen voor zachte massage van uw voeten. Het merk zelf bestaat weliswaar nog maar 13 jaar, maar heeft zich nu al gevestigd als exclusieve aanbieder van dames- en herenschoenen. De duurzame productie brengt moderne, dynamische schoenen voort, die een weldaad zijn voor uw voeten. En ook bij hoge belasting van Softwaves-veterschoenen zorgt de speciale zool voor een constant en aangenaam klimaat van binnen. Daar doet u ook uw voeten een groot plezier mee.

Bogner-veterschoenen staan naast hun kwaliteit bekend om hun trendy effecten. Klassieke budapest-perforaties in combinatie met markante rubberzolen, opvallende lakpaspels of metallic-details. Natuurlijk kunt u van Bogner-schoenen ook altijd een eersteklas verwerkingskwaliteit, innovatieve materialen en een helder design verwachten. Het luxe-label slaagt er als geen ander in om sportieve functionaliteit te combineren met modern design. Deze onderneming met haar traditionele achtergrond, behoort tegenwoordig tot de meest succesvolle aanbieders van sportswear-concepten.

Laat uw voeten zien

Eindelijk is het zomer! Eindelijk mag u weer uw (blote) voeten laten zien. En de mooiste manier om dat te doen is met prachtige sandaaltjes, waarin uw verzorgde voeten mooi voor de dag komen.

Bogner, Paul Green en niet in de laatste plaats Gabor maken de keus er niet gemakkelijker op. Coole glanseffecten, tweekleurige metallic-looks, lage plateauzolen en gevlochten details missen hun uitwerking niet. Gabor is vooral bekend en geliefd om zijn hoogwaardige, comfortabele schoenen voor elke gelegenheid. De onderneming, gevestigd in het Duitse Rosenheim, is marktleider op het gebied van exclusieve, modieuze damesschoenen. Als het gaat om comfort is de verwerking van de loopzool doorslaggevend. Ik weet zeker, dat u ook direct verkocht bent als u het soepele zachte leer heeft gevoeld. Bijzondere details als elastische verwerkingen, vetersluitingen, stretchinzetten of klittenbandsluitingen zorgen voor extra functionaliteit en een uitstekende pasvorm.

Hebben wij u op ideeën gebracht en wilt u direct een nieuw paar schoenen uitzoeken? Neem dan eens een kijkje in onze onlineshop. Wij verwelkomen u graag!