Voer uw zoekbegrip in

Creëer uw eigen winterwonderland in huis

winterwonderland in huis

Als het buiten ijzig koud is, kan het binnen niet behaaglijk genoeg zijn. Dat maakt decoreren en stylen in de winter zo leuk! Met de kleinste aanpassingen en subtiele decoraties plaatst u uw interieur in een nieuw licht en maakt u het extra gezellig in huis. Wij laten u in dit artikel zien, hoe u een klein winterwonderland creëert in huis. Juist nu we zoveel aan huis gebonden zijn, kunt u met winters, kerstachtig woontextiel een heerlijke plek realiseren.

Een goed begin van de dag

De ochtend begint meestal in de keuken. Daar wordt koffie en thee gezet en ontbijt klaargemaakt, voordat de dag echt kan beginnen. Dit maakt de keuken tot een belangrijke ruimte in onze ochtendroutine, maar decoraties zijn daar meestal niet te vinden. De meeste voorwerpen zijn puur aanwezig vanwege het praktisch nut. Dus waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? Vooral bij spullen die dagelijks in gebruik zijn, is het prettig als ze mooi en goed gekozen zijn.

Met de winterse theedoeken van KRACHT komt uw winterwonderland helemaal tot in de keuken. Zo wordt koekjes bakken en koken meteen veel leuker. Nonchalant gedrapeerd of aan een haak opgehangen hebben deze doeken direct een decoratief effect. De theedoeken in kerststijl zijn bovendien prachtig als klein cadeautje.

Winter-Wonder-Land zuhause mit Geschirrtüchern von KRACHT
Theedoeken van KRACHT: herten, reeën en reekalfjes houden u gezelschap bij al uw werk in de keuken.

Kerstsfeer in de woonkamer

De woonkamer biedt, als hart van het huis, meer mogelijkheden voor decoratie. Toch hoeft u niet diep in de trukendoos te duiken om hier een kerstsfeer te creëren. Ook nu geldt dat u heel eenvoudig het nuttige met het aangename kunt verenigen.

Het kerstboomkleed van HOSSNER, gemaakt van dicht gobelinweefsel, is bijzonder robuust en beschermt uw vloer tegen afvallende naalden en hars. Het kleed is bovendien heel decoratief en brengt u alvast in de stemming voor de komende feestdagen.

Weihnachtliche Baumdecke und Tischwäsche von HOSSNER
Kerstboomkleed en tafellinnen van HOSSNER: de klassieke kerstmotieven maken ons blij.

Een tafelkleed in hetzelfde dessin zorgt voor een kerstachtige sfeer tijdens het eten. Met bijpassende kussens en dekens wordt het meteen supergezellig.

Heerlijk wegdromen

Na een koude winterdag of een wandeling door de sneeuw is er niets fijner dan wegkruipen tussen heerlijk zachte lakens en wegdommelen voor een welverdiende slaap. Vooral in de winter is de keuze van het juiste beddengoed bepalend voor een verkwikkende nachtrust. Kies dan ook voor luxueuze, behaaglijk warme stoffen als fijnflanel of flanel. Overtreksets van deze materialen houden uw lichaam warm, zonder dat u gaat transpireren.

Is dit beddengoed dan ook nog met winterse motieven gedessineerd, dan is het geluk compleet. Ook als de skivakantie dit jaar niet door kan gaan, kunt u met het winterse beddengoed van Estella het knusse après-ski-gevoel in huis halen. De leuke skiër in het blauw-witte winterlandschap laat u heerlijk wegdromen. Een prettig gevoel van warmte en geborgenheid wordt in een handomdraai bereikt met deze overtrek van comfort-flanel.

Apres-Ski-Feeling zuhause mit Bettwäsche von ESTELLA.
Winters wegdromen onder de flanellen overtrekset van ESTELLA.

Uitgerust wakker worden

Het wordt nog wat kerstachtiger met de overtrekset van DORMISETTE in landhuisstijl. De klassieke kerstkleuren rood en groen harmoniëren prima met het ruitdessin, maar ook in de vorm van kleine vogeltjes en hartjes. Met deze overtrekset van luxe-fijnflanel haalt u bovendien iets heel bijzonders in huis. Elke overtrekset van DORMISETTE is uniek en maakt uw slaapkamer op die manier extra bijzonder.

Winter-Wonder-Land zuhause mit Bettwäsche von Dormisette.
Verkwikkende nachtrust met de fijnflanellen overtrekset van DORMISETTE.

Verander uw huis in een heerlijke plek van wellness en comfort en in een gezellig toevluchtsoord voor de koude winterdagen. Of meteen in een kerstachtig winterwonderland. Laat je inspireren in onze onlineshop.