Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Wattéjassen

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Warmer en comfortabeler tijdens de winter dankzij een wattéjas

Elke modebewuste dame houdt ervan te experimenteren met kledingstukken en verschillende stijlen, zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. Wil je meer halen uit je outfit tijdens de koudere maanden van het jaar, dan zijn dames wattéjassen precies wat je nodig hebt. Naast gewoon extra comfort en isolatie bieden dergelijke jassen ook heel wat variatie en verrassingen op het vlak van stijl en uitstraling. Ze zijn dan ook het perfecte kledingstuk om je winterse outfit mee af te werken, zodat je nog comfortabeler buiten kan komen.

Dames wattéjassen komen in ontelbare modellen, kleuren en stijlen; welke voorkeuren je ook hebt, dergelijke jassen bieden een uitkomst. De perfecte balans tussen functioneel en stijlvol maakt dergelijke jassen tot een van de populairste, zeker bij dames die stijl hoog in het vaandel dragen, maar toch lekker warm willen blijven als de temperaturen iets lager komen te liggen.

Welke mogelijkheden er zoal zijn met dames wattéjassen en welke combinaties je best maakt om je outfit een niveau hoger te tillen, zijn kwesties waar je als stijlvolle dame ongetwijfeld wat meer informatie over wil hebben.

Dames wattéjassen, comfort tijdens de koudste maanden van het jaar

De winter is de periode waarin men op zoek gaat naar kledij die vooral comfortabel is en het lichaam warm houdt. Dames wattéjassen bieden dat, maar gaan eigenlijk nog een stapje verder. Zo kan je met dergelijke vesten evengoed een stijlvolle outfit creëren, wat natuurlijk alleen maar positief is. De winter is dan wel de koudste periode van het jaar, dat wil niet zeggen dat je met je outfits moet onderdoen op het vlak van vrouwelijkheid, elegantie en stijl. Dames wattéjassen zijn daar het bewijs van.

Dames wattéjassen zijn natuurlijk vooral functioneel. Zo beschikken ze over twee of meer binnenlagen, die de jas zijn uitstekende isolerende eigenschappen geven. De buitenste en bovenste laag bestaat uit kunststof en geeft de jas zijn typerende gegolfde reliëf. Deze laag kan in verschillende vormen en patronen komen, van op elkaar liggende rollen tot vierkante hokjes, en dient eigenlijk als eerste beschermlaag tegen koude temperaturen en weer en wind. De hele jas is doorgaans bedekt met deze laag, waardoor je het dus overal even warm hebt - van de taille tot de hals en de armen.

Naast verwarmend zijn dames wattéjassen echter ook handig. Ze beschikken vaak over kleine zakjes met een stevige rits, waar je eenvoudig kleine spullen in kan opbergen. Daarbij zorgt een kap - die overigens ook met een toplaag bedekt is - voor een optimale bescherming van je hals, nek en hoofd, als je je buiten bevindt en de temperaturen lager liggen. Dames wattéjassen kunnen tenslotte stevig toegedaan worden met een rits of velcro pads, zodat je volledig afgeschermd bent van extreme koude en neerslag.

Hoewel het belangrijkste doel van dames wattéjassen is dat ze je beschermen tegen koude temperaturen, bieden ze ook op het vlak van stijl heel wat meer dan je zou denken. Het resultaat is een winterse outfit die gemakkelijk zit, stijlvol en elegant oogt en precies het comfort biedt dat je van een winterse jas zou verwachten.

Dames wattéjassen, van eenvoudig en licht tot uitgewerkt en extra verwarmend

Hoewel het doel van wattéjassen duidelijk is - je lichaam verwarmen tijdens koudere periodes - kan er toch een onderscheid gemaakt worden tussen verschillende modellen. Zo zijn er dames wattéjassen die vooral tijdens de herfst of vroege lente hun nut bewijzen, omdat ze een goede balans bieden tussen bescherming tegen koude aan de ene kant, en bewegingsvrijheid aan de andere kant. Dergelijke jassen hebben vaak iets minder isolerende lagen, zijn minder lang en hebben vaak zelfs geen kap of lange mouwen. Als je buiten wil komen tijdens periodes waarin het al kouder is maar toch nog niet koud genoeg om een echte winterjas te dragen, dan zijn dergelijke wattéjassen perfect.

Langs de andere kant zijn er natuurlijk ook modellen die echt perfect zijn om in het putje van de winter te dragen. Hoewel het hier nog altijd niet gaat om ski-jassen of andere modellen die bedoeld zijn tijdens wintersport, bieden dergelijke dames wattéjassen toch al het nodige comfort en bescherming. Vaak beschikken dergelijke modellen over dikke, lange mouwen, en zijn ze opgebouwd uit 2 of zelfs 3 verschillende isolatielagen. Ook heeft zo'n jas een kap die strakker vastgemaakt kan worden met een elastische koord en komt hij vaak iets lager over de benen.

Dames wattéjassen bieden in elk seizoen waar koude temperaturen een obstakel zouden kunnen vormen, een uitkomst. Of je jezelf nu gewoon wil beschermen tegen een koude wind tijdens een wandeling door de bossen, of in de bergen wil gaan wandelen op vakantie in Oostenrijk, dames wattéjassen maken het aangenamer én eenvoudiger - en horen dan ook thuis in de kleerkast van elke vrouw die zowel comfort als stijl tijdens de winter hoog in het vaandel draagt.

De leukste combinaties met dames wattéjassen

Dames wattéjassen zijn dan wel het perfecte kledingstuk om tijdens de herfst of winter comfort te creëren, om meer te halen uit de outfit op zijn geheel is het belangrijk te kiezen voor leuke kledingstukken die erbij passen. Natuurlijk hangt dit grotendeels af van je persoonlijke voorkeur en hoe koud het precies is. Tijdens een wandeling door de sneeuw kan je bijvoorbeeld een verwarmend wattéjasje dragen, met daaronder een lange broek die goed om de enkels sluit en stevige winterschoenen die goed isoleren. Als je dan ook nog eens kiest voor een muts die qua kleur bij het jasje past - tenzij deze natuurlijk een kap heeft - dan is de uitstraling helemaal compleet.

Het spreekt voor zich dat extra dikke, verwarmende dames wattéjassen voor tijdens de winter best gecombineerd worden met gelijkaardige broeken. Kies je echter voor een lichter model met kortere mouwen, bijvoorbeeld als het nog niet al te koud is, dan is het logisch dat je dit complementeert met een broek die je goed warm houdt maar toch nog licht is en bewegingsvrijheid biedt.

Tenslotte spelen ook accessoires een grote rol bij het comfort en de uitstraling die met je outfit bereikt worden. Dames wattéjassen zijn nog aangenamer om te dragen als je er leuke handschoenen op draagt, zeker als het echt koud wordt. Kies dan ook voor bijpassende kleuren - zoals rode of roze handschoenen op een lichtblauwe wattéjas - zodat je outfit er fris en opvallend, maar toch comfortabel en verwarmend uitziet.

Dames wattéjassen komen in ontelbare formaten, modellen en kleuren. De juiste combinaties maken is van groot belang, niet enkel om jezelf met meer comfort te verwennen maar ook om een stijlvolle, vrouwelijke look aan te nemen.

Dames wattéjassen, kwaliteit is troef

Zeker bij kledingstukken zoals dames wattéjassen is kwaliteit essentieel. Hoe betrouwbaarder de kwaliteit van een winterjas, hoe langer deze meegaat en hoe beter je bent beschermd tegen neerslag, koude, sneeuw, enzovoort. Kies daarom voor dames wattéjassen van vooraanstaande merken en je winteroutfit bereikt meteen een ander niveau.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl