Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Goretex-jassen

In deze categorie, jammer genoeg, zijn geen producten

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Een dames Goretex-jas: wintersport op een hoger niveau

Aan wintersport doen is een van de leukste bezigheid tijdens de koudere maanden van het jaar. Natuurlijk kan je nog beter van die momenten genieten als je beroep doet op een degelijke uitrusting en kledij. Dames Goretex-jassen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Dergelijke jassen bieden alle comfort en veiligheid die je van een wintersportjas zou verwachten maar ook op het vlak van uitstraling hebben ze heel wat in petto.

Ga je op reis naar het buitenland om te gaan skiën of een andere wintersport te doen, dan zijn dames Goretex-jassen ongetwijfeld het belangrijkste deel van je uitrusting. Met zomerkledij en korte kleedjes ben je in die situatie immers niets en zijn grondigere maatregelen vereist.

Dames Goretex-jassen zijn echter niet louter functioneel. Ze geven je de mogelijkheid om zelfs op vakantie in de bergen te genieten van een stijlvolle outfit, één die perfect bij de gelegenheid - en de temperaturen - past. Wat meer informatie over dames Goretex-jassen en wat je er allemaal mee kan dien, is hier ongetwijfeld op zijn plaats.

Winters comfort met dames Goretex-jassen

Het spreekt voor zich dat winterjassen vooral warm en comfortabel moeten zijn. Maar nog meer dan bij gewone jassen die je in de winter kan dragen, bieden dames Goretex-jassen veiligheid, extra comfort en bescherming tegen barse weersomstandigheden. Als je gaat skiën of snowboarden, of zelfs gewoon in de bergen gaan wandelen, dan is gebruik kunnen maken en vertrouwen op een kwalitatieve outfit van levensbelang. Het comfort van dames Goretex-jassen kan dan ook niet geëvenaard worden door een gewone winterjas.

Maar naast comfort en bescherming tegen extreme koude bieden dergelijke jassen ook stijl en een opvallende uitstraling. Zo komen de meeste modellen dan wel in het zwart, ze zijn vaker dan niet versierd met opvallende kleurelementen zoals felgroen of roze. Op die manier ben je niet enkele optimaal beschermd tegen de koude, maar kan je ook zeker zijn van een opvallende verschijning. Dames Goretex-jassen bestaan doorgaans uit verschillende dikke lagen die over elkaar worden geplaatst, waardoor de jas uiteindelijk een extra isolerende functie heeft. Daarbij komt ook nog eens dat de lange mouwen en de romp van de jas over een extra padding beschikken, waardoor extreem lage temperaturen je niet meer tegen kunnen houden.

Daarbij worden dames Goretex-jassen uitgerust met grote, handige zakken waar je allerlei spullen in kan opbergen. Deze worden eenvoudig dichtgedaan met een stevige rits, zodat je tijdens het skiën of wandelen in de bergen onmogelijk waardevolle spullen kan verliezen. Ook de kap van dames Goretex-jassen zorgt voor extra bescherming tegen de koude, en deze kan eenvoudig losser of vaster gemaakt worden met een geïntegreerde koord. Voeg daar de extra padding aan toe die zich aan de binnenkant van de jas bevindt en je hebt een vest die perfect geschikt is voor de wintersport.

Op het vlak van comfort kunnen dames Goretex-jassen in elk geval niet beter worden. Ze houden je lichaam warm, bieden comfort en zijn daarbij erg veilig en opvallend. Ben je een fan van wintersport en wil je jezelf met de best mogelijke uitrusting verwennen, dan zijn dergelijke jassen een vanzelfsprekende aankoop.

Dames Goretex-jassen in verschillende modellen en formaten

Hoewel de uitstraling van eenwinterjas misschien niet de belangrijkste factor lijkt te zijn, zeker als je aan wintersport doet en vooral op zoek bent naar comfort, zijn er toch talloze mogelijkheden binnen deze categorie. Op die manier kan je een winterjas vinden die niet enkel aan je veiligheids- en comfort vereisten voldoet, maar ook op het vlak van stijl niets te wensen over laat.

Zo zijn er verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Bepaalde dames Goretex-jassen zijn lang en beschermen zelfs een stuk van de benen, terwijl andere types dan weer iets korter zijn en wat meer bewegingsvrijheid bieden. Er zijn Goretex-jassen die strakker om de hals, taille en armen heen spannen, wat vooral handig is als de bergwandelingen gaat maken en dus niet al te veel flexibiliteit nodig hebt. Ga je echter de skipiste op, dan is het beter te kiezen voor een model dat wat ruimer zit en een iets dikkere padding heeft. Op die manier kan je waar nodig vlotter bewegen en haal je meer uit je sportervaring.

Hoewel haast elke Goretex-jas met een kap kom - aangezien dit essentieel is om je gezicht en oren te beschermen tegen de koude - zijn ook op dit vlak verschillende opties mogelijk. Zo zijn er modellen met een kap die je eenvoudig aan en uit kan doen en eventueel strakker kan aanspannen met een rekker. Aan de andere kant zijn er evengoed jassen die over een soort van vaste hoofd- en gezichtsbedekking beschikken, waardoor je kap dus nooit kan afwaaien en je ogen toch altijd ontbloot zijn. De beste oplossing als het echt koud wordt en je toch nog genoeg wil kunnen zien.

Dames Goretex-jassen bieden heel wat comfort en variatie. Het is natuurlijk een kwestie van de jas te zoeken waar je je zelf goed in voelt. Aan wintersport doen vereist hoe dan ook een betrouwbare uitrusting en dames Goretex-jassen zijn daar ongetwijfeld een essentieel onderdeel van.

Opvallende kleuren bij dames Goretex-jassen

Ook belangrijk bij winterjassen, en dan zeker de soort die je tijdens de wintersport draagt, is dat ze opvallen. Als je gaat skiën en de ondergrond volledig bedekt ligt met sneeuw, dan is het belangrijk dat je gezien bent. Dit om snel gevonden te kunnen worden door anderen, mocht er iets gebeuren. Natuurlijk maakt een flashy, opvallende kleur de jas ook alleen maar stijlvoller en in die zin vind je dus altijd wel een model dat je mooi vindt.

De basiskleur van winterjassen is doorgaans zwart, waarop dan andere kleuren zoals felgroen of felroze op gebruikt worden. Vaak is de basiskleur van een dergelijke jas echter ook anders, zoals lichtblauw of rood. Het belangrijkste is dat de kleur opvalt en ook het sportieve karakter ervan in de verf zet. Kleuren zoals bordeauxrood, groen of lichtblauw zijn erg mooi en geven de anders nogal dikke en logge jas een verfijnde uitstraling die zelfs iets vrouwelijks heeft.

Welke kleur je ook kiest, ga af op je gevoel en zorg ervoor dat je je goed voelt in de jas. Op vakantie gaan in de winter of aan wintersport doen wordt alleen maar aangenamer als je over een comfortabele, stijlvolle Goretex-jas beschikt - en dat is op zich al de moeite waard.

Dames Goretex-jassen, kwaliteit is van levensbelang

Hoewel de kwaliteit van kledingstukken natuurlijk altijd belangrijk is, speelt deze bij dames Goretex-jassen en nog grotere rol. Het gaat immers om een kledingstuk dat veiligheid, comfort en optimale bescherming tegen de koude moet garanderen - en dat is waarom het aangeraden is om voor vooraanstaande merken te kiezen. Op die manier ben je altijd zeker van een betrouwbare winterjas, één die je nog veel en lang zal kunnen gebruiken. Til het niveau van je wintervakantie hoger, met de juiste dames Goretex-jas van kwaliteit.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl