Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Betaalmogelijkheden

Betaling van het totaalbedrag in één keer via (online) bankoverschrijving, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen.

In uw pakket ontvangt u een rekeningoverzicht en uitleg hoe u het verschuldigde bedrag kunt betalen.

U kunt het verschuldigde bedrag ook zelf overmaken naar onderstaand bankrekeningnummer, onder vermelding van uw klantnummer of het factuurnummer:

Commerzbank NL
IBAN: NL86 COBA 0637 0494 03
BIC: COBANL2XXXX


Betaling met credit card

Uw creditcard wordt pas belast op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden.

Uw aankopen in onze online shop kunt u snel en eenvoudig met creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Master Card als betaalmiddel. U heeft daarvoor uw creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige verificatiecode op de achterzijde van uw creditcard nodig. Wij berekenen geen extra kosten voor betaling met creditcard.

Uw gegevens worden via een SSL-versleuteling veilig verzonden. Mocht uw creditcard ten onrechte belast worden, dan kunt u dit eenvoudig online of per telefoon bij uw creditcardmaatschappij laten terugdraaien.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat betaling in termijnen bij betaling met creditcard niet mogelijk is. Wij accepteren geen prepaid creditcards. Bij betaling met creditcard belasten wij het aankoopbedrag pas op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden. Als u artikelen retour stuurt wordt het aankoopbedrag daarvan na ontvangst van de artikelen onmiddellijk bijgeschreven op uw creditcard.

3D-Secure

Wat is 3D-Secure?

Vanaf 01-01-2021 is de tweede Europese richtlijn voor de regulering van betaaldiensten (Payment Service Directive 2) van kracht. Hiermee worden handelaren aangemoedigd de nieuwe ’3D-Secure’ beveiligingsprocedure te gebruiken voor online creditcardbetalingen om een sterke klantauthenticatie op basis van twee factoren uit te kunnen voeren. Dit om de rechtmatige eigenaar van de creditcard te beschermen tegen misbruik door onbevoegden.

Wat betekent dit voor uw aankopen in onze onlineshop?

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk. Natuurlijk ook wanneer u bestelt in onze online shop. Daarom zijn wij voor creditcardbetalingen in de online shop vanaf december overgestapt op de nieuwe beveiligingsprocedure ’3D-Secure’. Wilt u als klant met uw creditcard betalen in onze online shop, dan gaat dit voortaan als volgt:

Stap 1: voer uw creditcardgegevens in zoals u gewend bent en bevestig deze

Stap 2: NIEUW: 3D-Secure aanvraag. Volg de aanwijzingen van uw bank*

Stap 3: verstuur uw bestelling

*De bank die uw kaart heeft uitgegeven beslist of en welke aanvullende beveiligingsparameters er worden gevraagd. Dit kan bijvoorbeeld het invoeren van een TAN-code zijn, bevestiging met een vingerafdruk op uw mobiele telefoon of het beantwoorden van een beveiligingsvraag. PETER HAHN heeft hier geen invloed op.

LET OP: tijdens de 3D-Secure-aanvraag wordt u verzocht om een betaling van max. € 1,- vrij te geven. Dit bedrag wordt slechts tijdelijk gereserveerd en wordt niet daadwerkelijk geïncasseerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw creditcard wordt pas belast op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden.


Gespreide betaling in 3 termijnen

Bestellingen met een waarde van € 250,– of meer kunnen in 3 maandelijkse termijnen betaald worden. Vervaldatum 1e termijn is 30 dagen na ontvangst van de bestelling. De vervaldatum van de volgende termijnen is steeds één maand later. Voor gespreide betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het te betalen maandelijkse bedrag is telkens 1/3 van het totale verschuldigde bedrag (incl. verzendkosten). Kruist u op uw bestelformulier a.u.b. aan dat u in termijnen wilt betalen. Op onze bestelkaarten en bij online-bestellingen dient u hiervoor een vakje aan te vinken, bij telefonische bestelling kunt u het doorgeven aan de medewerk(st)er die uw bestelling opneemt.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl