Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Tamaris

Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

TAMARIS: loopt altijd een schoenlengte voor

Het merk TAMARIS is onderdeel van de holding WORTMANN en één van de bekendste schoenenmerken. Het label heeft zich altijd gespecialiseerd in de behoeften van haar vrouwelijke klanten en loopt ook altijd een schoenlengte voor als het gaat om optimalisatie- en innovatieprocessen. Een perfecte pasvorm, het best mogelijke draagcomfort en betrouwbare kwaliteit zijn de topprioriteiten van TAMARIS. In de ontwerpen worden de laatste trends verwerkt en overgebracht naar traditionele schoenvormen, die zich in de loop der jaren hebben bewezen. Dat is hoe TAMARIS modeharten sneller laat kloppen.
Schoenen van TAMARIS maken indruk door hun modieuze look en veelzijdige aanbod. Coole sneakers, chique ballerina's, luchtige sandalen, elegante pumps, warme laarzen, trendy Chelsea-boots en opvallende enkellaarsjes: de keuze in schoenen van TAMARIS is enorm. Zo biedt het label stijlbewuste vrouwen voor elke gelegenheid het juiste schoeisel: van rode loper tot bospad, voor alledaags gebruik en voor speciale gelegenheden, u vindt de schoen van uw dromen. Variatie is het sleutelwoord, want geen twee wegen zijn gelijk.

TAMARIS TAMARIS

TAMARIS wil niet alleen een positieve schoenafdruk achterlaten, maar ook een positieve ecologische voetafdruk. Het merk verzendt de schoenen onder andere CO2-neutraal, hanteert een milieuvriendelijk bouwconcept bij het hoofdkantoor in Detmold en laat ook de productie in de toeleveringsketen in het buitenland volgens BSCI-normen verlopen. TAMARIS heeft dan ook al verschillende prijzen ontvangen voor haar duurzaamheidsinitiatieven.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl