Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Schiesser

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Kwalitatief hoogwaardige ondermode van SCHIESSER

Het merk SCHIESSER staat al meer dan 135 jaar voor hoogwaardige ondermode voor dames, heren en kinderen. De hoge eisen die gesteld worden aan materialen en verwerking staan daarbij garant voor een constante topkwaliteit. Traditie is net zo belangrijk als innovatie. Dit resulteert in een rijke variatie aan ondermode, van klassieke witte exemplaren tot innovatieve hightech-designs. Omdat ondermode direct op de huid zit, worden vooral hier geen compromissen gesloten wat betreft de kwaliteit.

Europese traditie verovert de wereld

In het jaar 1875 legde Jacques Schiesser de basis voor het merk. De Zwitserse fabrikant begon samen met zijn vrouw aan de vervaardiging van breimode. Met dank aan de toenmalige nieuwe rondbreimachines groeide de onderneming heel snel uit. Het eerste hoofdkantoor was gevestigd aan het Bodenmeer. Al binnen enkele jaren werden niet alleen Duitsland en Zwitserland, maar ook Aziatische partners voorzien van SCHIESSER-producten. De onderneming bleef in eerste instantie in handen van de familie, en overleefde zelfs crises als de beide Wereldoorlogen. Met pioniersgeest en vastberadenheid werd het aantal medewerkers uitgebreid.

In de jaren 70 vonden verschillende innovaties plaats, zoals de overname van textielfabrieken en de bouw van een textieldrukbedrijf. Het assortiment van SCHIESSER omvat zoveel meer dan alleen klassieke ondermode in unikleuren, hoewel dit nog steeds de meest populaire artikelen zijn. De geschiedenis van de onderneming kent verschillende dieptepunten, tot aan het aanvragen van het faillissement. Dankzij een daadkrachtige leiding en een continue kwaliteit is het merk weer op de weg naar succes en wordt er weer naar de toekomst gekeken.

Een tweede huid

Natuurlijke stoffen als katoen zijn voor ondermode klassiekers, maar SCHIESSER heeft meer modellen in de collectie. Second Skin is een favoriete collectie die perfect gebruik maakt van microfiber. Comfort en modern design gaan hand in hand met een aangenaam gevoel op de huid. Onderbroeken, hemden, beha's, maar ook sokken, kousen, T-shirts en lang ondergoed behoren tot het assortiment. Hiermee heeft het merk zowel basics voor elke dag als bijzondere ondermode. Velen weten de unikleurige creaties in wit, zwart en huidkleur te waarderen. Desondanks zijn er daarnaast ook gedessineerde en opvallend gekleurde modellen. Tijdloze designs worden aangevuld met modieuze en seizoen georiënteerde varianten.

De wellnessformule van SCHIESSER-ondermode is 95/5. Dit staat voor 95 procent zeer soepel en natuurlijk katoen, met een aandeel van 5 procent Elastan. Dit zorgt voor een zekere elasticiteit en daarmee een goede pasvorm. Interessante aanvullingen als Long Life, een collectie die perfect bestand is tegen vele malen wassen, maken dat deze ondermodeproducent zich onderscheidt van andere producenten.

Het zijn de meest gedragen dagelijkse kledingstukken die bij SCHIESSER met veel aandacht bedacht en ontworpen worden.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl