Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Inkadoro

Inkadoro

Het exclusieve merk INKADORO staat voor de spannende ontmoeting tussen traditioneel Zuid-Amerikaans handwerk en modern design.

Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

INKADORO: verrassende mode die traditie en moderniteit combineert

INKADORO: de spannende ontmoeting tussen traditioneel Zuid-Amerikaans handwerk en modern design. De naam INKADORO is dan ook niet toevallig gekozen, maar verwijst naar het alpacahaar dat ten tijde van de Inca-dynastieën gold als statussymbool, voorbehouden aan koningen.
Wat toen al het toppunt van luxe was, heeft tot op de dag van vandaag niets aan aantrekkingskracht verloren. Zo maakt INKADORO ook nu nog kleine gebreide kunstwerkjes van zijdeachtig alpacahaar. Maar ook bijzonder fijne natuurlijke materialen als merinoswol of katoen worden door INKADORO verwerkt tot truien, capes en (mouwloze) vesten.

Inkadoro
Gemaakt in kleine kunstateliers in Zuid-Amerika.

Met de mode die u kiest, laat u zien wie u bent. U houdt van de natuur, uw stijl is uniek en u laat u niet graag in hokjes stoppen. Wat u zo aantrekt aan INKADORO is het gebruik van hoogwaardige natuurmaterialen. Anders dan in de tijd van de Inca-dynastieën is het luxueuze alpacahaar geen statussymbool voor u. U benadrukt er veeleer uw verbondenheid met de natuur mee.
In INKADORO voelt u zich gewoon begrepen. De mix van donkere fondkleuren en intense, warme accentkleuren weerspiegelt bovendien uw creatieve geest. De prachtige nieuwe collectie is uitsluitend te bestellen in de INKADORO onlineshop.

Inkadoro Inkadoro
Traditioneel handwerk in een modern jasje. Speciaal voor u in de beste kwaliteit, dat is Inkadoro.

De truien, capes en (mouwloze) vesten van INKADORO zijn echte gebreide kunstwerkjes. Elke INKADORO-collectie biedt zowel traditionele Inca-dessins, met kunstige intarsia’s en jacquards, als moderne interpretaties van deze herontdekte ambachtskunst.
De handgemaakte kledingstukken worden meestal ter plekke in kleine ateliers geproduceerd, waarna ze hun weg vinden van Zuid-Amerika naar Europa, waar INKADORO steeds populairder wordt.

Inkadoro

Sinds enige tijd bevat de collectie van INKADORO ook shirts, blouses en andere basics van linnen of katoen, die zowel wat betreft kleur als stijl perfect op de breimodecollectie zijn afgestemd.
Hierdoor heeft u bij INKADORO nu nog meer keus in verrassende, exclusieve en duurzame mode.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl