Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Sjaaltjes

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Je outfit opkikkeren met een sierlijke sjaaltje

Als vrouw houdt je ervan sierlijk en elegant over straat te lopen, en er zijn dan ook tal van manieren om je outfit een opkikker te geven. Sjaaltjes zijn een van de populairste accessoires bij zowel zomerse als winterse outfits, juist omdat je er zowat elke stijl mee kan afwerken. Of je nu klassiek bent ingesteld of liever een frisse uitstraling aanneemt, sjaaltjes geven je de kans meer uit je stijl te halen.

Dames sjaaltjes komen in ontelbare vormen, formaten en stijlen, waardoor je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. De uitstraling van je outfit hangt immers voor een groot deel af van de accessoires die je gebruikt, en naast bijvoorbeeld sieraden en handtassen kan een sjaaltje daar alleen maar aan bijdragen.

Welke sjaaltjes nu precies geschikt zijn voor welke outfit en met welke factoren je het best rekening houdt als je op zoek bent naar het perfecte exemplaar, zijn stuk voor stuk vragen die je graag beantwoord ziet. Wat meer advies en informatie hierover is dan ook geen overbodige luxe en zal je alleen maar helpen meer uit je look te halen.

Winterse sjaaltjes voor een comfortabel gevoel

Sjaaltjes zijn een vanzelfsprekend kledingstuk tijdens de winter. Zowel mannen als vrouwen ervaren maar al te graag het comfort van een warme sjaal als de temperaturen lager beginnen te worden. Maar hoewel een gewone sjaal vooral op het vlak van comfort heel wat te bieden heeft, zijn er ook modellen die bijdragen aan de uitstraling en stijl van je outfit.

De mogelijkheden en het aantal verschillende modellen zijn oneindig. Zo kies je tijdens de winter best voor een sjaaltje dat bij de rest van je outfit past. In dit geval zal dat doorgaans inhouden dat de sjaal in een warme kleur komt, uit een dikke stof staat en erop gericht is je hals en gezicht warm te houden. Hoewel kleine sjaaltjes niet zo efficiënt zijn als lange exemplaren als het gaat om verwarming, ogen ze wel iets sierlijker, fijner en dus ook vrouwelijker. De ideale oplossing als je het warmer wil hebben, zonder daarvoor aan elegantie en stijl te moeten inboeten.

Denk bijvoorbeeld aan sjaaltjes in het donkerblauw of zwart, die je op een winterse jas draagt met een wollen kraag. Kleine sjaaltjes bieden het voordeel dat je ze eenvoudig aan en uit kan doen, en dat ze niet je hele lichaam bedekken. Op die manier blijft de rest van je outfit ten alle tijde goed zichtbaar - en kan je er dus ook vele trotser mee rondlopen. Warme, donkere kleuren zoals bruin en grijs zijn erg populair voor kleine sjaaltjes. Ook kiest men vaak voor modellen met franjes en versieringen, zoals leuke, winterse patronen of touwtjes aan de uiteinden van de sjaal.

Sjaaltjes bieden zowel op vlak van comfort als stijl alles wat je van een winters kledingstuk kan verwachten. Een sjaaltje fungeert daarbij ook als accessoire waarmee je zowat elke outfit een niveau hoger kan tillen - en dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Ook zomerse sjaaltjes zijn er genoeg

Maar wat als je nu op zoek bent naar een sjaaltje dat je kan dragen als het iets warmer wordt, bijvoorbeeld tijdens de lente of zelfs de zomer? Een sjaal lijkt in die periodes van het jaar dan misschien niet meteen het meest voor de hand liggende kledingstuk, toch zijn er talloze modellen die perfect zijn afgestemd op zomerse outfits en temperaturen. Natuurlijk zijn er dan wel een aantal verschillen met de winterse modellen, zowel op het vlak van kleur als model.

Waar je in de winter misschien zal kiezen voor een donkerkleurig model, zoals een bruine of donkerblauwe sjaal, ligt het voor de hand dat zomerse sjaaltjes eerder licht gekleurd zullen zijn. Geel, roze, lichtgroen en lichtblauw zijn enkele van de meest voorkomende tinten, en dat maakt de outfit op zich al meteen veel frisser en zomerser. Als je dan ook nog eens de sjaal afstemt op de kleuren die in de rest van je outfit voorkomen, dan is de uitstraling al helemaal compleet. Zo past een lichtblauw sjaaltje bijvoorbeeld erg goed op een roze jasje en een wit topje. Het belangrijkste is dat je afwisselende maar toch bij elkaar passende kleuren kiest. Zo blijft het verrassend en interessant, zonder dat het contrast te groot is.

Niet enkel qua kleuren, maar ook op het vlak van stof verschillen zomerse sjaaltjes van de winterse modellen. Vaak is de gebruikte stof veel lichter, luchtiger en soms zelfs doorzichtig. Het spreekt voor zich dat je tijdens de zomer, wanneer de temperaturen iets hoger liggen, niet meteen met een dikke wollen sjaal over straat zal lopen. Ook zijn zomerse modellen vaak versierd met leuke, opvallende patronen in gelijkaardige tinten zodat het speelse, jeugdige karakter van je outfit nog veel beter in de verf wordt gezet. Tenslotte zijn franjes en andere versieringen troef bij zomerse modellen, aangezien deze de sjaal veel frisser maken en ook stijlvoller ogen in combinatie met andere zomerse kledingstukken zoals shortjes, leuke topjes en open schoenen.

Sjaaltjes lijken dan misschien wel op het eerste zicht enkel als het koud is een uitkomst te bieden, ook tijdens de zomer of lente kan je er heel wat mee doen. Het is gewoon een kwestie van de juiste keuze te maken en je sjaal op de juiste manier te combineren met andere kledingstukken in dezelfde stijl. Als je er genoeg aandacht aan besteedt en een beetje gevoel voor mode hebt, dan is het uiteindelijke resultaat een prachtige outfit die alleen maar nog aangenamer zit én oogt - dankzij de aanwezigheid van een sjaal.

Sjaaltjes voor uiteenlopende gelegenheden: haal meer uit je accessoires

Sjaaltjes voor dames zijn zowel een accessoire als een kledingstuk. Net zoals kleedjes, truitjes en schoenen maken ze een essentieel deel uit van elke outfit. Ben je als dame op zoek naar een stijlvolle look, waarbij zowel uitstraling als comfort centraal staan, dan zijn sjaaltjes precies de afwerking die je nodig hebt om het beste uit je outfit te halen.

Of je nu tijdens de winter wil genieten van het comfort dat een sjaaltje te bieden heeft, of tijdens de warme zomermaanden je look wil perfectioneren met een prachtig, sierlijk en felgekleurd sjaaltje, alles is mogelijk. Het aanbod is erg uitgebreid en biedt voor elke stijl, elke voorkeur en elke gelegenheid wat wils. Zo kan je, als je een dagje gaat winkelen, prachtig gekleed gaan met een opvallend, rood sjaaltje op een comfortabele outfit, bijvoorbeeld een jeansbroek, warm truitje, kort leren vestje en winterse laarsjes. Ga je op vakantie naar een warm land, maar is er toch nog wat wind? Dan kan een zomers, luchtig sjaaltje precies de stijl en het comfort bieden die je nodig hebt. Kiezen voor sjaaltjes van kwaliteit is in elk geval belangrijk om het beste uit elke outfit te kunnen halen. Vertrouw op de duurzaamheid en kwaliteit van merken en je outfit is meteen van een heel ander niveau.

PETER HAHN nieuwsbrief
Meld u nu gratis aan en profiteer van de voordelen.
U kunt zich aanmelden op de volgende pagina.
Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice

030 659 29 15

Wij staan voor u klaar van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl