Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Corrigerend ondergoed

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 4

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 4

Corrigerend ondergoed

Met ons exclusieve corrigerend ondergoed voelt men zich altijd prettig en zelfverzekerd. Corrigerend ondergoed kopen in onze uitgebreide webshop is bijzonder eenvoudig.

De voordelen van corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed wordt ook wel 'shapewear' genoemd. Dit ondergoed is speciaal ontworpen om het lichaam een gestroomlijnd aanzien te geven. Zo rekt en strekt dit ondergoed op de juiste punten en biedt corrigerend ondergoed ondersteuning op de gewenste punten van het lichaam. Met dit soort ondergoed kan men een buikje of een taille mooi laten uitkomen. Ook is er corrigerend ondergoed voor de buste en de rug en voor de bovenbenen. In onze webshop bieden wij een zeer uitgebreid assortiment corrigerend ondergoed voor dames, van de hoogste kwaliteit. Met corrigerend ondergoed kan men alle punten van het lichaam benadrukken of juist wegwerken. Het rekkende materiaal van dit soort ondergoed zorgt ervoor dat het lichaam als het ware glad gestreken wordt. Zo biedt het dragen van dit type ondergoed voor dames de mogelijkheid om ook met een wat voller figuur aansluitende kleding te dragen. Zo komt de kleding mooi uit en wordt een optimaal silhouet gecreëerd.

Naadloos corrigerend ondergoed voor dames

Kleding staat vaak nog mooier wanneer er geen naden te zien zijn van het ondergoed dat men draagt. Hiervoor kan men bijvoorbeeld kiezen voor het dragen van een naadloze T-shirt beha, maar ook voor mooi aansluitend corrigerend ondergoed voor dames van een hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een corrigerende slip, die de buik en de heupen mooi laat uitkomen. Ook een corrigerende beha zorgt ervoor dat de buste volledig wordt ondersteund en de rug ontzien wordt. Kies voor exclusief naadloos corrigerend ondergoed in onze zeer ruim gesorteerde webshop en geniet van een perfecte look.

Exclusief corrigerend ondergoed in verschillende materialen

Voor onze collectie corrigerend ondergoed voor dames hebben wij gekozen voor ondergoed van de beste merken. Ook is er ondergoed van deze soort verkrijgbaar van ons eigen huismerk. Bij het selecteren van het mooiste ondergoed voor onze webshop hebben wij verschillende belangrijke punten, zoals de gebruikte materialen, onder de loep genomen. Zo moet corrigerend ondergoed niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel aanvoelen. Hierbij is het materiaal waaruit het ondergoed vervaardigd is, van groot belang. Kies voor corrigerend ondergoed gemaakt van stoffen zoals elastaan of hoogwaardig polyamide. Deze materialen blijven hun rek behouden, ook wanneer het ondergoed veel gedragen en gewassen wordt. Daar kan men keer op keer op rekenen. Er is tevens corrigerend ondergoed verkrijgbaar in een katoenmix en kan men kiezen voor corrigerend ondergoed dat gemaakt is met verschillende ondersteunende panelen. Dit type ondergoed corrigeert het lichaam waar nodig en draagt bijzonder prettig.

Het onderhoud van hoogwaardig corrigerend ondergoed

Het spreekt voor zich dat exclusief ondergoed lang mooi blijft. Met de optimale verzorging van corrigerend ondergoed zorgt men ervoor dat de elasticiteit van de onderkleding behouden blijft en dat het ondergoed mooi van kleur en pasvorm blijft. Ieder artikel in onze webshop is voorzien van duidelijke instructies voor het wassen. Toch is het prettig om te weten dat het grootste deel uit onze collectie corrigerend ondergoed ook in de machine te wassen is. Zo heeft men geen zorgen wat betreft het op de hand wassen van deze hoogwaardige kleding. De vrouw van nu kan haar tijd immers beter gebruiken! De onderkleding blijft mooi van kleur en pasvorm met de juiste verzorging.

Corrigerend ondergoed bestellen in de juiste maten

Omdat corrigerend ondergoed voor dames een bepaalde functie heeft wat betreft het stroomlijnen van het lichaam, is het belangrijk om dit ondergoed in de juiste maten te bestellen. In onze webshop kan men corrigerend ondergoed kopen in een veelvoud aan verschillende maten. Weersta de verleiding om dit type ondergoed een maatje kleiner aan te schaffen. Ieder model in onze collectie is vervaardigd om steun te verlenen en te corrigeren op bepaalde punten van het lichaam. Koop de kleding dus niet te klein, maar zeker ook niet te groot. Corrigerend ondergoed valt strak om het lichaam en verliest zijn werking wanneer deze onderkleding te ruim zit. Door middel van verstelbare bandjes kunnen corrigerende beha's op maat worden aangepast. Hiermee kan men thuis in alle rust experimenteren, zodat de corrigerende onderkleding perfect past en comfortabel aanvoelt. Naast corrigerend ondergoed kan men tevens in onze dames webshop terecht voor badpakken met een corrigerende functie.

Corrigerend ondergoed bestellen in de webshop

Het is prettig om een collectie corrigerend ondergoed in alle rust en privacy te kunnen bekijken en selecteren. Daarom is het online winkelen in onze webshop een echte uitkomst voor dames die graag shoppen wanneer ze willen. In onze uitgebreide webshop hoeft men geen rekening te houden met winkeltijden en paskamers! Zo kan men de bestelde artikelen eenvoudig thuis passen en eventueel retourneren wanneer de kleding niet goed past of simpelweg niet bevalt. Dat maakt het online kopen van corrigerend ondergoed een zeer prettige aangelegenheid.

Veilig winkelen in de corrigerend ondergoed webshop

Het online winkelen in onze dameskleding webshop is zeer gebruiksvriendelijk. Men kan een keuze maken uit een groot aantal verschillende categorieën dameskleding, variërend van ondergoed tot jassen en zelfs zwemkleding. Kiest men voor corrigerend ondergoed, dan is het mogelijk om ook daarbij weer naar bepaalde soorten artikelen te kijken. Bij ieder artikel in de exclusieve collectie hoogwaardig ondergoed staat een met zorg samengestelde beschrijving. Uiteraard kan men ook een duidelijke foto bekijken waarop het desbetreffende artikel staat afgebeeld. Vervolgens kiest men voor het artikel in de juiste maten en in de gewenste kleurstelling. Na het plaatsen van de bestelling in de winkelmand kan men afrekenen of naar wens verder winkelen. Het voldoen van de betaling voor de geplaatste bestelling is veilig en eenvoudig. Na het ontvangen van de bestelling uit de webshop, worden de gewenste artikelen goed verpakt en snel verzonden naar het opgegeven afleveradres.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl