Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

TRUE STANDARD

Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

tRUE STANDARD: high fashion in harmonie met natuur en milieu

Mooie mode dient onze planeet niet onnodig te belasten. Deze overtuiging staat centraal bij het label tRUE STANDARD. ’True’ staat daarbij voor eerlijkheid, openheid en een transparante productieketen. Alles wat tRUE STANDARD ontwerpt is zoveel mogelijk organisch, gerecycled, veganistisch of lokaal (in Europa) geproduceerd. Partnerschappen met alle leveranciers en medewerkers garanderen dat alle neuzen dezelfde kant op staan bij de duurzame productie van de materialen, de zorgvuldige behandeling van vitale hulpbronnen en de bescherming van milieu en natuur.

tRUE STANDARD

Hiermee onderschrijft dit label, gevestigd in een oude spinnerij in Bamberg, Zuid-Duitsland, onder leiding van creative director Bernd Keller moderne mode te willen produceren die het milieu en de natuur ontziet, waardoor onze planeet behouden blijft voor volgende generaties. tRUE STANDARD wil er zo aan bijdragen, dat duurzaamheid in de textielbranche in plaats van een uitzondering – nomen est omen – voortaan de standaard wordt. Deze toekomstgerichte visie, de consequent nageleefde normen met betrekking tot duurzaamheid en de uitzonderlijk lange levensduur maken de mode van tRUE STANDARD tot een unicum.

tRUE STANDARD tRUE STANDARD

Uiteraard gaat de ecologische benadering van tRUE STANDARD niet ten koste van de modieuze uitstraling van de designs. Integendeel: met veel plezier, gevoel voor stijl en lichtheid ontstaat bij tRUE STANDARD mode in het topsegment voor de consument die weet wat hij wil. Het merk ontwerpt draagbare, moderne, luxueuze en innovatieve collecties. Vooral de tijdloze en eenvoudige designs zorgen voor een subtiele, exacte dosis elegantie. Ook door de toepassing van exclusieve materialen worden de kledingstukken echte favorieten van uitstekende kwaliteit, die voortreffelijk aanvoelen.

tRUE STANDARD

tRUE STANDARD laat zien, dat stijl en kwaliteit hand in hand gaan met het beschermen van onze aarde. Laat u inspireren door mode met gevoel, waar u zich prettig in voelt en die u met een zuiver geweten kunt dragen.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl