Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Monari

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

MONARI: la dolce vita

Renate en Bernhard Bosch richtten in 1986 het modemerk MONARI op, nadat ze geïnspireerd waren geraakt door de drukte op een piazza ergens in de Toscane. Het merk combineert mediterrane levensvreugde met Italiaanse elegantie. Bij elke collectie slaagt het label er opnieuw in deze extravagante spagaat te bereiken. Klassieke en tegelijkertijd moderne mode, subtiele maar extravagante stijlen. Of het nu voor elke dag, voor op kantoor of voor feestelijke gelegenheden is: MONARI biedt de modebewuste vrouw van vandaag unieke mode vol levensvreugde.
MONARI maakt extravagante blouses, shirts en truien, comfortabele jeans en broeken, maar ook vrouwelijke jurken, rokken en jassen. Tegelijkertijd wordt de mode van MONARI altijd gekenmerkt door een heel eigen stijl. Bijzonder opvallende prints en patronen zijn het handelsmerk van het exclusieve label: subtiele, zachte kleuren, grote prints, bloem- en lettermotieven. Met MONARI is mode nooit saai. Dierenprints en strassteentjes zorgen voor extra wauweffecten en laten niets te wensen over.

MONARI MONARI

MONARI is meer dan alleen mode. MONARI is een levenshouding. Met haar extravagante mode, bijzondere details en doordachte accenten wil MONARI vrouwen vooral in één ding aanmoedigen: altijd trouw blijven aan zichzelf en voor niets en niemand buigen. Mode van MONARI is er voor vrouwen die niet bang zijn om hun vrouwelijkheid te benadrukken en die openstaan voor nieuwe trends. Deze houding ten opzichte van mode en samenleving wordt weerspiegeld in elk onderdeel van de MONARI-collecties.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl