Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

WOOLMARK

Het Woolmark-logo is een van de bekendste en meest gerespecteerde textielmerken ter wereld. Het staat voor eersteklas kwaliteit gedurende de gehele verwachte levenscyclus van het eindproduct. Het Woolmark-logo geeft de consument de zekerheid een hoogwaardig product in handen te hebben, waar lang plezier aan te beleven valt.

The Woolmark Company is een wereldwijd expertisebureau op het gebied van wol, zonder winstoogmerk. Het bureau houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en marketing met betrekking tot de wereldwijde productie van Australische wol.

Om een Woolmark-certificering te krijgen, dienen producten uit zuiver scheerwol te bestaan. Dit betekent, dat bij de vervaardiging geen gerecyclede wol of sterfwol gebruikt mag zijn, maar uitsluitend de eerste geschoren wol. Bovendien mogen de wolvezels niet blootgesteld zijn aan schadelijke processen of behandelingen. Scheerwol vertoont dan ook geen beschadigde vezels.

The Woolmark Company controleert in de fabrieken en aan de hand van testverkopen in de handel de kwaliteit van de eindproducten en de rechtmatigheid van het keurmerk. Daarbij worden onder andere de materiaalsamenstelling, de draageigenschappen, de kleurechtheid en de vormvastheid, dus of het product na het wassen in model blijft, onder de loep genomen.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl