Voorwaarden en privacybepalingen voor deelname aan het promotionele kansspel „Reis naar Marrakech“ van PETER HAHN:

Iedereen die ouder is dan 18 jaar en woonachtig is in Nederland, en zich akkoord heeft verklaard met de voorwaarden voor deelname aan dit promotionele kansspel, is gerechtigd deel te nemen. Medewerkers van PETER HAHN en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname. Deelname aan het promotionele kansspel is niet afhankelijk van een bestelling of aankoop. Ook wordt de kans om te winnen niet verhoogd door een bestelling/aankoop.

De winnaar wordt binnen 2 weken na afloop van het promotionele kansspel, dat eindigt op 30 juni 2018, door middel van het lot bepaald. Er mag slechts eenmaal worden deelgenomen, als meermaals wordt deelgenomen kan dat tot diskwalificatie leiden.

Voorwaarde voor deelname is dat de deelnemer zich akkoord verklaart met deze voorwaarden voor deelname en een vraag moet beantwoorden die op www.peterhahn.nl/marrakech staat.

Deelname is uitsluitend schriftelijk (bijv. per brief aan Postbus 125, 3980 CC te Bunnik), E-mail (service@peterhahn.nl) of via internet op www.peterhahn.nl/marrakech mogelijk.

Sluiting van het promotionele kansspel: schriftelijke ontvangst bij PETER HAHN of via internet op www.peterhahn.nl/marrakech tot en met 30 juni 2018. Mondelinge deelname is niet mogelijk. Wij hopen dat u zult begrijpen dat wij in verband met de privacywetgeving geen telefonische aanmelding voor het promotionele kansspel kunnen accepteren.

De hoofdprijs van de „Reis naar Marrakech“ voor 2 personen moet in de periode tussen 1-8-2018 en 30-9-2019 zijn opgenomen/genoten. De hoofdprijs heeft een waarde van maximaal € 3.400,- o.a. afhankelijk van vliegticketprijzen en beschikbare hotelkamers in de gewenste periode. De hoofdprijs bestaat uit:

Overnachting

5 overnachtingen in een comfortabele 2-persoonskamer of een suite in het Riyad el Cadi uit de categorie 2-persoonskamer, 2-persoons superior, junior-suite. In het hoogseizoen uit de categorie 2-persoonskamer en 2-persoons superior.
Het volgende is inbegrepen:
Rondleiding door de stad en souks o.l.v. een gids: Noordelijk Medina: Ambachtswijk, markten
Rondleiding door de stad en souks o.l.v. een gids: Zuidelijk Medina: Bahia paleis, Saadier-graven, Joodse wijk Mellah
Kookcursus incl. het doen van inkopen op de markt
5x ontbijt, 4x diner, 2x lunch
Luchthaventransfer op de heen- en terugreis op de plaats van bestemming (Marrakech)
Welkomstdrankje in het hotel in Marrakech
Dagelijks in de namiddag thee of koffie en water in het hotel
1 bezoek aan de hammam „Bains de Marrakech“. 1 Oriëntaals stoombad, 1 complete lichaamspeeling en 1 massage
1 bezoek aan de Anima Garden van André Heller
1 bezoek aan de saffraanboerderij van Christine Ferrari en 1 saffraan-proef-seminar

Alle rondleidingen, bezoeken en wellness-aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid in de geboekte reisperiode. Mocht iets niet beschikbaar zijn dan wordt een alternatief programma aangeboden.

Vlucht

PETER HAHN zal u voor de heen- en terugreis een voorstel doen, er is namelijk geen aanspraak op reizen met een bepaalde vliegmaatschappij of in een bepaalde klasse mogelijk. Het aanbod aan vluchten in de door u gewenste periode is afhankelijk van de beschikbaarheid. Indien binnen de gewenste periode geen vlucht beschikbaar is, zullen wij u een alternatief voorstel doen.
De vluchtkosten voor de heen- en terugreis mogen niet meer dan € 700,- (incl. alle belasting en kosten) per persoon bedragen. Indien dit bedrag wordt overschreden of een voorkeur voor een bepaalde vliegmaatschappij bestaat, moet het verschil door de winnaar zelf worden betaald.
Zowel het begin als het einde van de reis is een luchthaven in Nederland. De reis naar en van de luchthaven in Nederland komt voor rekening van de winnaar zelf, PETER HAHN zal niet bijdragen aan deze kosten.
Transportmiddelen zoals bijvoorbeeld een taxi naar de luchthaven of extra overnachtingen voor vertrek of na aankomst in Nederland zullen niet door PETER HAHN worden vergoed.
Vertrek en aankomst vinden plaats vanaf een door PETER HAHN gekozen luchthaven in Nederland.

Betaling in contanten/omruilen of overdracht van de prijs aan iemand anders is niet mogelijk!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden voor de berichtgeving en het bepalen van de winnaar c.q. de deelnemer c.q. ter controle van de juistheid van deelname in het geval deze in het land wordt opgevraagd. Deelnemers worden schriftelijk per e-mail, per post of telefonisch geïnformeerd.
De beschikbaar gestelde gegevens worden eenmalig voor het vaststellen van de deelnemer, eventuele berichtgeving en eventueel het uitloven van troostprijzen aan de deelnemer en vaststelling en berichtgeving van de winnaar en publicatie op de hierna vermelde kanalen gebruikt.
De winnaar gaat akkoord met publicatie van zijn/haar naam in verkorte vorm door het noemen van de volledige voornaam en een afkorting van de achternaam en woonplaats en eventueel een foto op de onderstaande kanalen: PETER HAHN Blog (www.peterhahn.nl/modenieuws), PETER HAHN e-mail-nieuwsbrief en ook met publicatie op de Facebook-pagina van PETER HAHN. Het doorgeven van gegevens aan derden gebeurt uitsluitend voor het uitvoeren en verwezenlijken van de gewonnen prijs. De gegevens worden niet voor andere doeleinden aan derden verstrekt.
Bovendien gaan alle deelnemers akkoord met een anonieme vermelding van hun antwoorden op de volgende kanalen: PETER HAHN Blog (http://www.peterhahn.nl/modenieuws), PETER HAHN e-mail-nieuwsbrief, PETER HAHN catalogus en ook met publicatie op de Facebook-pagina van PETER HAHN.

Alle andere velden zijn vrijwillig en worden eventueel voor het overhandigen van de prijzen/troostprijzen gebruikt. De gegevens worden verder niet voor andere doeleinden gebruikt.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl