Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Summer dreams

Summer dreams

Laat u inspireren door de lichtheid en veelzijdigheid van onze nieuwe zomercollectie. Ontdek met PETER HAHN spannende zomermode en geniet met volle teugen.

Wenst u soms ook dat uw mooiste dromen uit kunnen komen? Laat u dan verleiden door de lichtheid en veelzijdigheid van onze nieuwe zomercollectie en geniet van het pure zomergevoel. Ontdek bijzondere, zelfbewuste mode, fantastisch vormgegeven en fascinerend veelzijdig. Geniet in deze zomer vol schoonheid van felle kleuren, pasteltinten, ongewone motieven, eersteklas kwaliteiten en opwindende stijlen.

Summer materials

Modieuze breimode! Ja, wij weten hoe we u moeten inspireren. Met creaties die altijd kunnen, die fris, modern en ongecompliceerd zijn, in (bijna) elke handtas passen en idealiter niet kreuken. Doen ze dat laatste toch, dan in ieder geval in stijl. Bestel nu artikelen met zomerse flair!

Inspirerend, bijzonder en zelfbewust

Ervaar het pure zomergevoel! Onze tv-reclame neemt u mee naar verre oorden en naar onverwachte mode-highlights, van fel en pastel tot gebloemd of gestreept. En daarna: laat dromen uitkomen!

Summer themes

Gewoon geweldig! Wij houden van kleine stijlbreuken, zomers licht kasjmier, nautische accenten en dierensafari's. Wij zijn er zeker van dat u dat ook doet. Laat u dus inspireren door onze statement pieces om uw eigen schitterende outfits samen te stellen.

Summer pattern

Betoverende breimode! En dat geldt niet alleen voor deze folkloristische, fijne combinatie hier, ook onze bonte parade van strepen en de goed te combineren blauw/groene golf staan helemaal bovenaan de lijst met wauwfactor. Laat u inspireren.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl