Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Recycled Materials

recycled_materials

Wij vinden verantwoord gebruik van hulpbronnen wereldwijd heel belangrijk. Vanaf de winning van de grondstoffen tot aan het kant-en-klare eindproduct hechten wij grote waarde aan een zorgvuldige omgang met het milieu. Hiervoor zetten wij ons elke dag weer in.

Dit artikel draagt het door ons ontwikkelde keurmerk ’Recycled Materials’, omdat het een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van ons milieu, en wel om de volgende redenen:

Oud wordt weer als nieuw: onze bijdrage aan het recyclen

Het slimme gebruik van productieoverschotten en het hergebruik van materialen (recycling en upcycling) ontziet onze hulpbronnen. Deze maatregelen dragen bij aan de bescherming van het milieu.

Bij onze ’Recycled Materials’ worden materialen opnieuw gebruikt, zoals gerecycled polyester, wat door een speciale behandeling onder andere uit oude petflessen gewonnen wordt. Of gerecyclede nylon die bijvoorbeeld van oude vissersnetten vervaardigd wordt. Ook gebruiken wij productieoverschotten die normaal gesproken vernietigd zouden worden, om er nieuwe, vaak unieke artikelen van te maken.

Op deze manier geven wij materialen een nieuw leven en besparen we energie, grondstoffen en water. Dat is beter voor het milieu en goed voor ons allemaal.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl