Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Premium Pima Cotton

Het bijzondere katoen

Pima-katoen is iets heel bijzonders: het is ongekend zacht en zeer duurzaam. Dit heeft Pima-katoen te danken aan de buitengewoon lange vezels. Deze maken het weefsel duurzaam en zorgen voor een zeer fijn gevoel op de huid.

Ecologisch en duurzaam

Milieuvriendelijk en duurzaam: zo wordt ons premium Pima-katoen geteeld en tot garen verwerkt. Hierachter gaat een doordacht, innovatief concept schuil: zelfs het zaaigoed is vrij van genetische manipulatie en de teelt van het katoen combineert direct verschillende milieubewuste methoden. De irrigatie van de katoenplanten wordt met technologische precisie gepland en gebeurt druppelsgewijs met gezuiverd water. Vergeleken met de conventionele teelt reduceert deze behandeling de benodigde hoeveelheid water tot 80%. Ook wordt de hoeveelheid gebruikte mest sterk gereduceerd, waardoor tot 50% minder chemische meststoffen op het katoenveld terechtkomen.

Ons geselecteerde premium Pima-katoengaren is afkomstig van onze speciale spinnerij in Griekenland. Daar wordt bij de verdere bewerking van het katoen heel efficiënt omgegaan met het gebruik van energie.
Zo ontstaat ons zeer bijzondere premium Pima-katoen, dat kwaliteit en duurzaamheid op schitterende wijze combineert. Goed voor de huid en beter voor het milieu.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl