Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

Spinnerij Otto, Cotton since 1901

De toekomst heeft traditie

In heel Europa zijn er nog maar een handvol katoenspinnerijen. Een daarvan is de Otto-spinnerij in Dietenheim, Duitsland. Hier wordt sinds 1901 regionaal gesponnen met plezier en veel respect voor het milieu en de mensen. De technische innovatiekracht in combinatie met het al meer dan honderd jaar durende innovatievermogen vormt de basis voor de kwalitatief hoogwaardige garens en twijnen. Maar geen enkele machine, hoe goed ook, kan de ervaring van de mens vervangen. Voelbare kwaliteit begint al bij de zorgvuldige selectie van de gebruikte materialen.

Katoen dat u raakt.

Cotton since 1901-katoen is de allerfijnste natuurvezel, met de hand geselecteerd. Premium-kwaliteit is heel bijzonder. Daarom hebben de gebroeders Otto vanaf het prille begin hun relatie met de beste leveranciers goed onderhouden en een gevoel voor kwaliteit en betrouwbaarheid ontwikkeld. Het samenspel van het beste katoen, hightech-spinnen en milieuvriendelijk verven zorgt voor het onvergelijkbaar zachte gevoel van het textiel op onze huid. Een schitterende aanwinst in uw kledingkast, die u steeds weer graag zult willen aantrekken en waarvan u lang plezier zult hebben.

Een draagbaar goed gevoel.

Cotton since 1901 staat ook voor maatschappelijke verantwoordelijkheid: korte transportroutes, milieuvriendelijke teelt met efficiënte irrigatiemethoden, eerlijke partnerschappen en naleving van sociale normen. De duurzame productie van de garens wordt streng gecontroleerd door onafhankelijke instellingen en externe laboratoria. U kunt erop vertrouwen dat u uw nieuwe favoriete kledingstuk met een goed gevoel kunt dragen.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl