Lonneke is styliste en vertelt u vandaag alles over de mooiste tassen, die onmisbaar zijn in uw garderobe.

Lonneke Nooteboom van www.stylemyday.nl is styliste en personal shopper. Vandaag laat ze u haar favoriete tassen zien.

Van tassen kunt u er nooit genoeg hebben. Daarom heb ik voor u zes soorten tassen geselecteerd, voor verschillende gelegenheden. Deze zijn stuk voor stuk onmisbaar voor uw garderobe want de juiste tas kan uw outfit perfect en compleet maken. Kijkt u mee?

De eerste tas die ik u graag wil laten zien, is dit fuchsiaroze model van L.Credi. De perfecte tas voor formele gelegenheden, zoals een zondaglunch met familie of vrienden. Ik ben verliefd op deze prachtige kleur! Een ander pluspunt is, dat deze tas goed geprijsd is.

Deze beige tas van Abro is zeer geschikt voor een middag shoppen, omdat u deze cross-body kunt dragen en zo uw handen vrij heeft. De neutrale kleur ‘smokey rose’ zorgt ervoor dat deze tas met veel outfits te combineren valt.

De volgende tas van Bree is uitstekend voor zakelijk doeleinden. Het model is klassiek ingetogen maar toch modern én er past alles in wat u bij u moet hebben voor een afspraak. Deze piekfijne tas is gemaakt van hoogwaardig, sterk generfd rundleer. Een kleine investering maar u heeft er jaren plezier van.

Uiteraard mag een feestelijk (klein) tasje niet ontbreken. Graag wil ik u deze handgemaakte variant van Looxent laten zien. Eenvoudig maar toch stylish door de metallic-look en de zwarte schakelketting. Perfect te combineren met een zwart jurkje.

Gaat u een nachtje weg? Dan is deze weekendtas van L. Credi volmaakt voor u. Dit zomerse model van eersteklas imitatieleer heeft een luxueuze uitstraling voor een betaalbaar prijsje.

Tot slot koos ik een onmisbare tas voor komend seizoen, de strandtas van Linea Songo! Het gestreepte strandlaken kunt u aan de lussen van de tas bevestigen, zodat u het altijd bij de hand heeft. Ideaal voor een dagje strand!

Welke tas is uw favoriet?

Tot volgende week!