Voer uw zoekbegrip in

Trend PINK PARTY: de mooiste roze- en pinktinten van deze seizoen

Trend PINK PARTY

Roze is een powerkleur en één van de belangrijkste accentkleuren in het komende seizoen. Deze kleur, waarvan de nuances variëren van fel lichtpink tot violette ondertonen, straalt een positieve levenshouding, zin in avontuur en om te experimenteren uit, en kan op ongelooflijk veel manieren worden gebruikt. Als een all-over look, in combinatie met bloemenprints of als onderdeel van geometrische patronen, gewoon mooi!

Koele rozetinten

Warme rozetinten

Trend PINK PARTY: Blush & orchidee

Blush & orchidee
(Foto: mtreasure / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Orchidee
Trui van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 834757,
shirt van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 951791,
broek van FADENMEISTER BERLIN, bestelnr. 659287.

Heel verfijnd en heerlijk zacht. Blush en orchidee doen denken aan de eerste kleuren in de lente. Deze ingetogen nuances spelen in op het vrouwelijke silhouet en zijn de perfecte introductie tot dit kleurenpalet. De beide lichte rozetinten zijn perfect te combineren voor de all-over look. Een musthave van het seizoen, want deze styling heeft beslist verschillende nuances nodig om er expressief uit te zien.

Trend PINK PARTY: Kauwgom & pink

Kauwgom & pink
(Foto: kroach / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Kauwgom
Jas van MARC CAIN, bestelnr. 742841,
blouse van BOSS, bestelnr. 750158,
broek van Riani, bestelnr. 660368,
tas van FURLA, bestelnr. 317399.
(Foto: Gitta, IG: @gittabanko)

Zo zoet als kauwgom, zo licht als een zomerbriesje. Kauwgomroze en opvallend pink hebben een bijzonder magisch effect. Toon wat lef met deze felle kleuren. Het wauweffect is gegarandeerd. Om het geheel niet te zoet te maken, adviseren wij eenvoudige pasvormen en strakke lijnen. Kauwgomroze en pink met zwart en grijs zijn uitermate geschikt voor naar het werk. Zachte natuurlijke tinten zorgen voor charmante, vrouwelijke looks.

Trend PINK PARTY: Mauve & framboos

Mauve & framboos
(Foto: Olga_Gavrilova / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Toffee
Blouse van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 749757.

Stijlvol, chic, aangenaam. Aan het einde van het koele kleurenpalet staan de subtiele rozetinten mauve en framboos. Deze nuances flatteren de zongebruinde huid en laten uw stijl stralen. Mauve en framboos hebben lucht nodig. Ze staan het mooist bij luchtige jurken, lange rokken en wijdvallende broeken.

Lichtpink & rabarber

Lichtpink & rabarber
(Foto: Antonel / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Lichtpink
Jurk van HERZEN‘S ANGELEGENHEIT, bestelnr. 164288.

De warme rozetinten zijn dit seizoen heerlijk zacht, poederig en stralen een sensuele lichtheid uit. Net als chic lichtpink en levendig rabarber. Als u van een vrouwelijke, romantische stijl houdt, zijn deze twee kleuren de perfecte keuze. Bovendien zijn lichtpink en rabarber echte wonderkleuren, omdat ze bij bijna elke tint passen, van zwart, grijs, bruin, beige tot pink voor een trendy all-over look.

Trend PINK PARTY: Toffee & flamingo

Toffee & flamingo
(Foto: mtreasure / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Framboos
Trui van TRUE STANDARD, bestelnr. 840556,
rok van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 990351.

Toffee en flamingo: zo zoet smaakt de lente. Er is geen lef nodig om deze expressieve kleuren te dragen, want ze strelen het oog en staan elke vrouw goed. Op kantoor of in de vrije tijd: toffee en flamingo hebben een hoge feelgood-factor en doen het altijd goed. De rozetinten staan bijzonder elegant bij natuurlijke kleuren, zoals beige en crème, en bij soepele stoffen en luchtige breisels.

Koraal & aardbei

Koraal & aardbei
(Foto: ndcityscape / iStock / GettyImagesPlus)
Trend PINK PARTY: Look in Aardbei
Trui van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 836141,
mantel van LAURA BIAGIOTTI ROMA, bestelnr. 164343.

Als u van rood houdt en op zoek bent naar een alternatief voor de klassieke tint, zijn koraal en aardbei precies wat u zoekt. Opvallende, levendige kleuren tussen oranje en roze, die doen denken aan rode zomerbloemen en die veel warmte brengen in uw stijl. Voor het pure zomergevoel! Nudetinten, beige en crème kunnen de felheid desgewenst een beetje temperen, waardoor een zeer harmonieuze look ontstaat.

Roze of pink? Of allebei?

Van blush en pink tot aardbei, het hele kleurenpalet zit vol energie en levenslust. De felle trendkleuren zijn een superboost voor uw zelfvertrouwen en geven het dagelijks leven wat meer pit. Laat u inspireren door onze creatieve combinatiemogelijkheden en creëer frisse stijlen. Welke trendkleur is uw favoriet deze zomer? Durf felle combinaties in roze, schitterende rozetinten en wilde mixen uit te proberen. Mode in de moderne pink- en rozetinten vindt u bij ons in de shop.

aanbevolen voor jou