Voer uw zoekbegrip in

Trend GREY EVERYDAY: zo veelzijdig is de onderschatte trendkleur

Trend GREY EVERYDAY: Grijs

Sinds ‘Shades of Grey’ weten we dat de trendkleur alles behalve een onopvallende grijze muis is. Toch wordt grijs nog vaak onderschat. De trend GREY EVERYDAY maakt eindelijk korte metten met deze vooroordelen, want grijs is het universele genie van het seizoen. Ongelooflijk casual, tijdloos, elegant. Van business tot homewear, deze kleur met zijn vele schakeringen heeft het gewoon allemaal. Grijs is gegarandeerd precies goed voor elke dag. GREY EVERYDAY dus.

Koele grijstinten

Warme grijstinten

De populairste ‘Shades of Grey’ van het seizoen

Trend GREY EVERYDAY – Steengrijs

Trend GREY EVERYDAY: Look met Steengrijs
Jas van LOOXENT, bestelnr. 152835,
trui van LOOXENT, bestelnr. 952820,
broek van LOOXENT, bestelnr. 645393.
Steengrijs
(Foto: Xurzon / iStock / GettyImagesPlus)

Zacht, koel grijs. Een kleur waarop u kunt vertrouwen en die u niet in de steek laat. Perfect te combineren met vrijwel alles. Steengrijs is zo subtiel dat het harmonieert met alle kleuren en tegelijkertijd zo elegant dat het een glamoureuze ondertoon geeft aan elke outfit. En over glamoureus gesproken: zilverkleurige en metallic elementen maken net zo goed deel uit van de GREY EVERYDAY-trend als gebreide kleding en denim.

Trend GREY EVERYDAY – Middengrijs

Middengrijs
(Foto: Planzacap/ iStock / GettyImagesPlus)
Trend GREY EVERYDAY: Look met Middengrijs
Cape van PETER HAHN, bestelnr. 152606,
jeans van PETER HAHN, bestelnr. 600521.

Middengrijs is niet echt een trendkleur. Het is meer een klassieker en verdient daarom des te meer onze aandacht. Middengrijs is de perfecte mix van zachte nonchalance en subtiele elegantie. Zeker een GREY voor EVERYDAY!

Trend GREY EVERYDAY – Antraciet

Trend GREY EVERYDAY: Look met Antraciet
Blouse van PETER HAHN, bestelnr. 740415,
broek van UTA RAASCH, bestelnr. 622993.
Antraciet
(Foto: PeterHermesFurian / iStock / GettyImagesPlus)

Zelden is een trendkleur zo tijdloos en tegelijkertijd zo modern als antraciet. Niet helemaal zwart, maar net zo donker als grijs toelaat, belooft deze trendy tint een elegant mode-understatement. Vooral in een all-over look is het een onverwacht cool mode-statement.

trendtint Greige

Greige
(Foto: Olga_Z / iStock / GettyImagesPlus)
Trend GREY EVERYDAY: Look met Grijsbeige
Slip-Over van DAY.LIKE, bestelnr. 950238,
blouse van PETER HAHN, bestelnr. 740415,
broek van UTA RAASCH, bestelnr. 622993.

Wat krijgt u als u twee trendkleuren mengt? Inderdaad, een nieuwe trendkleur met superkrachten. Uit grijs en beige ontstaat licht, bijna magisch greige. Elegant en chic, behaaglijk aandoend en heerlijk warm. Greige is echt een multitalent en hoort deze winter zeker thuis in onze garderobe!

Trend GREY EVERYDAY – trendtint Mushroom

Trend GREY EVERYDAY: Look met Mushroom
Blouse van DAY-LIKE, bestelnr. 721282,
poncho van INCLUDE, bestelnr. 948755,
broek van INCLUDE, bestelnr. 624745.

Mushroom
(Foto: misha-photography / iStock / GettyImagesPlus)

Is het bruin? Is het grijs? Mushroom is net zo mysterieus en smaakvol als zijn naam doet vermoeden. De warme grijstint staat voor natuurlijkheid en komt het best tot zijn recht met andere aardse en natuurlijke tinten. En als u het wat feller wilt, kunt u een rood of groen accent in uw herfst-look verwerken.

trendtint Muisgrijs

Muisgrijs
(Foto: HT-Pix / iStock / GettyImagesPlus)
Trend GREY EVERYDAY: Look met Muisgrijs
Trui van UTA RAASCH, bestelnr. 946970,
jasje van UTA RAASCH, bestelnr. 947062,
rok van UTA RAASCH, bestelnr. 984666.

Maak u geen zorgen, muisgrijs verdient zijn naam niet, want de donkere grijstint is allesbehalve onopvallend. Een geraffineerd compromis, vooral voor zakelijke gelegenheden: zachter dan zwart, duidelijker dan bruin of marineblauw. De ideale partner voor casual power op kantoor en met glitter of pailletten perfect voor een evenement na het werk.

Klaar voor GREY EVERYDAY?

Steengrijs vest: klassiek. Greige nachthemd: behaaglijk. Grijze ruiten en blokstrepen: bijzonder modieus. Grijs wordt vaak onderschat, maar wie de subtiele gratie van deze trendkleur weet te waarderen, zal dit najaar expressieve looks combineren. Let’s go!

aanbevolen voor jou