Voer uw zoekbegrip in

Magic Moments: kerst met PETER HAHN

Het is bijna zo ver. Feestelijk versierde bomen en sfeervol verlichte ramen: de kerstdagen zijn gewoon magisch. Voor iedereen betekent kerst iets anders, maar iedereen heeft zijn eigen tradities en houdt die in ere. Wij vroegen onze bloggers: wat zijn jullie magische momenten in de kersttijd?

– – – Naar Magic Moments van onze directie – – – #magicmoments

Marta

 

Mijn ‘Magic Moment’ met kerst is elk jaar opnieuw de volgende: we zitten met z’n allen rond een grote kerstboom en zingen kerstliederen. Dat is een ritueel in onze familie en staat voor mij voor verbondenheid. Dit doen we op kerstavond, voordat het diner begint en de cadeaus uitgepakt worden.

IG @marti_7447

#magicmoments

Anja

 

Ik beleef mijn ‘Magic Moment’ altijd als alles klaar is voor het feest: de boom is versierd, de cadeaus liggen eronder, het eten is klaar om geserveerd te worden en iedereen is mooi aangekleed. Het hele huis ruikt heerlijk en als het tijd is om te gaan eten, begint voor mij het kerstfeest.

IG @schminktante, Foto @huesch.co

#magicmoments

Ana

 

Mijn ‘Magic Moment’ met kerst is als wij thuiskomen uit de kerk, de lichtjes in de kerstboom al branden (want het ‘Christkind’ was in de tussentijd bij ons; Duitse traditie, soort engel) en ik de stralende en gelukkige ogen van mijn kinderen zie.

IG @stylesby_ana

#magicmoments

Nicole

 

Ik ervaar het perfecte ‘Magic Moment’ als ik bij mijn familie ben. Wat we ook doen of waar we ook zijn: het belangrijkste is dat we samen zijn. Het is het mooiste als we eerst naar de kerk gaan en de hele familie daarna bij ons thuis komt voor het familiediner.

IG @nicole_lange_stuggi

#magicmoments

Doro

 

Mijn ‘Magic Moment’ vindt elk jaar plaats op kerstavond. Ik doe al 20 jaar mee aan een prachtige traditie van mijn schoonfamilie. Na een feestelijke maaltijd en het geven van cadeautjes, steken we echte kaarsen aan in de kerstboom en zingen we kerstliederen. Mijn schoonouders hebben voor iedereen een boekje met teksten en iedereen mag een lied uitkiezen. Samen zingen we bijvoorbeeld Stille nacht en O, dennenboom. Ik kijk ondertussen altijd dankbaar om me heen naar mijn geliefden. Dat moment is magisch.

IG @nowshine

#magicmoments

Beate

 

Mijn ‘Magic Moment’ zit in de kleine dingen: dennengroen, het ophangen van de kerstverlichting, de geur van koekjes en kaneelstokjes, het winterlandschap, de avonden die gevuld zijn met mooie gerechten en een goed glas wijn. En natuurlijk als op de radio voor het eerst weer ‘All I want for Christmas is you’ klinkt. Wanneer het huis langzaam volstroomt en mijn zoons weer thuiskomen, dat is voor mij kerstgeluk en het begin van de kersttijd.

IG @befifty

#magicmoments

Tanja

 

Kerst betekent voor mij kaarslicht, kruidkoek en een zee van licht in het donkere en sombere jaargetijde. Het belangrijkste is het samenzijn. Om samen met de familie in ons in kerstsfeer versierde huis te zitten, de kaarsen aan te steken en even de alledaagse beslommeringen te vergeten. Dat is mijn ‘Magic Moment’. Vooral in deze jachtige tijden geniet ik van de rust en bezinning. Ik gebruik het feest van de liefde ook graag om even stil te staan bij en terug te kijken op het afgelopen jaar.

IG @jagta8

Onze directie heeft ons ook hun Magic Moment onthuld

#magicmoments

Jörg

 

Mijn Magic Moment zijn de kerstdagen, die ik in alle rust kan doorbrengen met mijn vrouw en kinderen.

Peter Hahn directeur Jörg Marx

#magicmoments

Daniel

 

Het is voor mij altijd heel bijzonder om mijn kinderen en mijn ouders allemaal bij elkaar te zien – en mijn absolute Magic Moment op kerstavond!

Peter Hahn directeur Daniel Gutting

#magicmoments

Stefan

 

Mijn Magic Moment is wanneer de laatste chocolade ‘lebkuchen’ is opgegeten, alle Wham-liedjes voldoende zijn gehoord en de laatste brandende kaars is gedoofd. Dan ga ik in alle rust zitten, open een fles Gigondas en ontspan vol genoegen – magic!

Peter Hahn directeur Stefan Kober

Heeft u alle cadeaus voor uw familie en vrienden al in huis? En weten zij al waar u blij van wordt? Gebruik vooral onze praktische cadeauwijzer. In 5 stappen helpt deze u bij het vinden van het perfecte kerstcadeau.

CADEAUWIJZER

CADEAUWIJZER