Voer uw zoekbegrip in

Duurzame mode is heel belangrijk voor Beate

duurzame kasjmier mode

Beate houdt van mode, die zowel stijlvol als gedurfd is. In vrolijke kleuren en uiteraard duurzaam. Dit vindt ze bij PETER HAHN. Het liefst draagt ze truien en vesten van heerlijk zacht kasjmier, die ze creatief uitlicht met accessoires. Het doet er niet toe welk seizoen het is, kasjmier kan altijd. In de zomer houdt het materiaal koel, in de winter aangenaam warm. En dat is slechts één van de vele bijzondere eigenschappen van deze wollen droomkwaliteit.

Wat betekent kasjmier voor Beate?

„Kasjmier is voor mij een pure luxe, waar ik met een zuiver geweten van kan genieten. De duurzame productie, de bescherming van natuur en hulpbronnen, een adequate verzorging van de kasjmiergeiten en een eerlijke samenwerking met de lokale bevoling zijn voor mij heel belangrijk.“

BEATE

Dit zijn ook voor PETER HAHN doorslaggevende criteria. Alleen kasjmier dat voldoet aan onze hoge verwachtingen nemen wij in onze collectie op. Bovendien bestaat ons premium-kasjmier uit bijzonder lange en fijne draden, die ervoor zorgen dat u vele jaren plezier beleeft aan onze kasjmierdesigns. Bij het juiste onderhoud gaat kasjmier een leven lang mee. Ook dat is duurzaamheid en daar zijn wij heel trots op.

Wat is Beates kasjmierfavoriet?

Beate is dol op nieuwe trends en modieuze stijlen. Van natuurlijke, duurzame creaties krijgt ze echter ook nooit genoeg. Daarom spreken onze lijnen PETER HAHN Cashmere Nature en Upcycling Cashmere haar zo aan. Neem bijvoorbeeld deze heerlijk zachte trui met prachtig breimotief. Het bijzondere aan deze trui: het zachte donshaar van de kasjmiergeiten is ongeverfd en ongebleekt in zijn natuurlijke kleurnuances gebruikt. De trui is daardoor ook geschikt voor mensen met een allergie en heerlijk aangenaam voor mensen met een gevoelige huid.

De kasjmiertrui is bovendien uitstekend te combineren. Door zijn natuurlijke kleur past hij prima bij vele verschillende stijlen. De trui verandert voorjaarsachtige rokken met maillot en laarzen in een speelse herfstoutfit, maar kan ook goed bij broeken of jeans worden gedragen.

duurzame kasjmier mode

Goed voor de mode, goed voor het milieu: dat geldt ook voor PETER HAHN Upcycling Cashmere. Want kasjmierwol is veel te kostbaar om ook maar een klein stukje van weg te gooien. Met Upcycling Cashmere proberen wij wolresten die een onvermijdelijk resultaat zijn van het fabricageproces een nieuw leven te geven. Zo ontstaan bijvoorbeeld kleurrijke poncho’s, één van de absolute favorieten en musthaves van Beate.

„Poncho’s zijn heel veelzijdig en mogen in geen enkele garderobe ontbreken. Een poncho is ideaal voor de periode tussen de seizoenen, want daarmee zijn ontelbaar veel laagjes-looks te combineren. Perfect voor wanneer het weer onvoorspelbaar is. Bovendien zeer aangenaam om in de zomer over een jurk heen op de blote huid te dragen. Mijn ultieme musthave, die zich leent voor veelvuldig gebruik op reis.“

BEATE

De poncho’s van PETER HAHN zijn gemaakt van 100% premium-kasjmier, in vele prachtige kleuren. Uw lievelingskleur zit er ongetwijfeld ook bij.

duurzame kasjmier mode

Neem vooral eens een kijkje in onze onlineshop en ontdek nog meer duurzame mode van kasjmier. Laat u verrassen door de aantrekkelijke designs en hun luxueuze verwerking. Maar pas op: kasjmier werkt verslavend. Wie eenmaal kasjmier gedragen heeft, wil nooit meer iets anders.