Voer uw zoekbegrip in

Brand story BRAX Feel Good + BRAX LAB: exclusiee capsulecollectie van Ana & Bastian

Brand-Story BRAX

Mode waarin u zich prettig voelt: BRAX houdt al meer dan 130 jaar vast aan dit credo. FEEL GOOD is namelijk niet zomaar een kreet, maar de passie die in elke outfit te herkennen is. Het familiebedrijf, dat oorspronkelijk uitsluitend gespecialiseerd was in herenbroeken, staat vandaag de dag voor stijlvolle en comfortabele dames- en herenmode. Wij laten zien hoe u BRAX-broeken kunt herkennen, welke jeans een ‘best buy’ is en waarom zelfs sterren als Bastian Schweinsteiger en Ana Ivanovic dol zijn op broeken en jeans van BRAX.

BRAX: de kenmerken

BRAX-broeken en -jeans zijn te herkennen aan het opschrift op het kleine leren label rechtsachter op de broek. Dit eenvoudige kenmerk staat symbool voor de filosofie van BRAX: het merk heeft geen behoefte aan schreeuwerige claims en opzichtige kenmerken. De kwaliteit alleen al zou moeten overtuigen.

JEANS VON BRAX, ART.-NR. 607682.
Brand-Story BRAX - kenmerken
JEANS VON BRAX, ART.-NR. 607682.

BRAX: uw beste maatje

Brand-Story BRAX - best buy
Jeans von BRAX, Art.-Nr. 656085.

Hoe kan het ook anders bij een broekenspecialist? De klassieke ‘best buy’ is natuurlijk een jeans. In de typische 5-pocketsstijl vormt de blauwe jeans de solide basis van uw outfit, die afhankelijk van de styling en combinatie elegant, casual of zakelijk kan worden gestyled: met een kasjmiervest en mooie laarsjes is de look geschikt voor een familiefeest, met een trui en sneakers is hij geschikt voor elke dag en met een blouse en pumps bent u klaar voor kantoor.

Ana & Bastian love BRAX: hun exclusieve capsulecollectie in drie delen

Geen wonder dat Ana en Bastian Schweinsteiger ook voor zichzelf de jeans en broeken van BRAX hebben ontdekt, want het merk combineert alle waarden waar de gepassioneerde topsporters naar leven. De speciale capsulecollectie van de twee onder de naam BRAX LAB staat voor innovatieve materialen, sportieve details en topmodieuze outfits van de hoogste kwaliteit. Het gevoel voor mode van Ana en Bastian in combinatie met een sportieve tijdgeest maken van deze BRAX-collectie iets heel bijzonders.

Brand-Story BRAX
Bastian: Sweatshirt van BRAX, bestelnr. 401948,
vest van BRAX, bestelnr. 401949,
broek van BRAX, bestelnr. 400776.
Ana: vest van BRAX, bestelnr. 751636,
jas van BRAX, bestelnr. 168369,
broek van BRAX, bestelnr. 662901.

De nieuwe collectie richt zich op de symbiose van technologie en een urban stijl. De moderne sportswear-look is belangrijk en wordt verder ontwikkeld in de context van een urban athleisure-idee: door functionele details en innovatieve materialen.

Brand-Story BRAX
Gebreide est van BRAX, bestelnr. 857360.
Brand-Story BRAX
Gebreide est van BRAX, bestelnr. 857360.

Wat denim betreft spelen moderne wassingen en authentic denim in lichtere tinten en nieuwe pasvormen een overheersende rol. Ana’s denimstijl combineert deze trends op een charmante, draagbare manier in een broek die overtuigt door zijn subtiele en functionele details.

Brand-Story BRAX
vest van BRAX, bestelnr. 751636,
jas van BRAX, bestelnr. 168369,
broek van BRAX, bestelnr. 662901.

BRAX: de geschiedenis

Tot 1972 was het merk uitsluitend gespecialiseerd in herenbroeken. Tegenwoordig is het in 1888 door Bernward Leineweber opgerichte bedrijf een wereldberoemd modehuis met collecties die veel verder gaan dan het paradepaardje, de broek. Voor BRAX is mode pure passie en deze passie wordt weerspiegeld in elke creatie. Mode van BRAX is eigentijds zonder populaire en beproefde klassiekers op te geven. Broeken van BRAX overtuigen door individuele pasvormen, hoogwaardige stoffen en modieuze silhouetten. 

Slim Fit-jeans van BRAX FEEL GOOD, Bestelnr. 628415
Feminine Fit-­jeans van BRAX FEEL GOOD, Bestelnr. 627349

Jeans van BRAX zijn pioniers als het gaat om de grondstofbesparende productie van denimmode. Met de BLUE PLANET-collectie zet BRAX wereldwijd de standaard. Met innovatieve wasprocessen en het gebruik van moderne lasertechnologie vermindert BRAX het verbruik van water, chemicaliën en energie bij de productie van jeans aanzienlijk. Bovendien worden BRAX BLUE PLANET-broeken vervaardigd volgens een groot aantal normen, kwaliteitskeurmerken en certificaten.

De Blue Planet-jeans van BRAX staat voor een moderne look met een bewezen pasvorm en hoogwaardige eigenschappen. De collectie is een succes, voor mens en milieu. De verdere, consequente uitbreiding van de Blue Planet-collectie staat dus al vast. Samen met deskundigen werkt BRAX aan verdere innovatieve en milieuvriendelijke productieprocessen, en strategieën voor het gebruik van duurzame grondstoffen. Het doel: duurzame mode voor een behaaglijk gevoel en een zuiver geweten.

aanbevolen voor jou