Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Spring Deals: Bespaar 20% op je hele aankoop*! Kortingscode: Springdeals124

*T/m 28-04-24, niet te combineren met andere acties. Actiecode Springdeals124 in de winkelmand aangeven.

The Good Cashmere Standard® by AbTF

Met dit product koopt u duurzaam geproduceerde kasjmierwol, die volgens de strenge normen van ’The Good Cashmere Standard®’ van de 'Aid by Trade Foundation' (AbTF) is gecertificeerd. De AbTF is in 2005 opgericht door professor dr. Michael Otto. Het onafhankelijke keurmerk heeft tot doel het welzijn van de kasjmiergeit, de arbeidsvoorwaarden van de boer, zijn werknemers op de boerderij en het milieu waarin ze leven te verbeteren. PETER HAHN is niet alleen trotse eerste partner van dit nieuwe keurmerk, maar nam sinds 2019 ook al intensief deel aan de ontwikkeling ervan, in nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van dierenbescherming en onafhankelijke experts in de kasjmierproductie. Hieronder valt ook het bezoeken van boerderijen en bijbehorende scholingsprojecten.

Transparante leveringsketen

Een ander pluspunt van het keurmerk: iedere schakel in de toeleveringsketen kan precies worden herleid. Zo weten wij zeker, dat uitsluitend gecertificeerde kasjmierwol zijn weg vindt naar uw nieuwe kledingstuk van kasjmier.

Dierenwelzijn en premium-kwaliteit gaan uitstekend samen

Ons kasjmier wordt dus duurzamer en met meer oog voor het dierenwelzijn geproduceerd. De unieke premium-kwaliteit van PETER HAHN-kasjmier blijft onveranderd - u herkent dit aan het zwarte premium-label. Zo kunt u nog intenser genieten van uw streelzachte lievelingsdesigns.

Lid van Thuiswinkel.org
Bestellen zonder risico
Achteraf betalen
Prettig en veilig
Retourzending
Eenvoudig en gratis
Bestelservice
030 659 29 15
PETER HAHN klantenservice
030 659 29 15


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.nl